kønsbehåring lus retsmidler

Offentlige lus , eller krabber , er en fælles parasitisk infektion . Meget gerne hovedlus invadere og angribe hovedhår , invadere pubic lus og angribe kønsbehåring . Mens normalt opfattes som en seksuelt overført infektion , ikke pubic lus ikke nødvendigt sex skal spredes . Deling tøj , håndklæder og sengetøj med en inficeret person , eller deltage i ikke-seksuel tæt personlig kontakt kan sprede kønsbehåring lus . Der er flere løsninger til behandling af disse parasitter

Insektmiddel Shampoo


Ifølge Columbia University Health Services , den nemmeste og mest effektive måde at afhjælpe pubic lus er at bruge en insekticid shampoo indeholdende malathion eller carbaryl . Disse shampooer er tilgængelige i håndkøb . Hvis du vil bruge dem , finder anvendelse på skambenet og de omkringliggende områder , og lad virke i 20 minutter. Vask med varmt vand og gentag syv dage senere . Din partner vil også nødt til at blive behandlet .

Insekticid Lotion


Den amerikanske Centers for Disease Control også anbefale en kønsbehåring lus insektmiddel lotion, som indeholder 1 % permethrin . En anden behandlingsmulighed er foreslået af CDC er en mousse , der indeholder pyrethriner og piperonylbutoxid . Disse er off-label brug for disse medikamenter , og selv om de er effektive , har brug for behandling af kønsbehåring lus ikke blevet godkendt af FDA .

Insekticid Sprays


Over -the-counter insekticid sprays er en vigtig del behandling . De anvendes på sengetøj, udstoppede dyr , møbler og andre bløde overflader , som du har været i kontakt med . Offentlige lus kan leve i disse poster og re-angribe dig det øjeblik, du kommer tilbage i kontakt med dem . Tøj skal også vaskes i den varmeste vand etiketten kan tåle .

Barbering


Mange mennesker, der får kønsbehåring lus også få trang til at barbere eller voks deres kønsbehåring områder , og kalder det en dag . Selvom det kan løse problemet for nogle , det har sine ulemper . Først , en pubic lus også kan lægge sine små , blege æg i håret på din anus , balder , lår og mave , områder man kunne nemt overse under barberingen . Det tager kun en resterende hår med en æg på den for at starte en reinfektion . For det andet , barbering eller voksbehandling disse områder kan irritere en allerede kløende , irriteret område , hvilket fører til mere ubehag .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.