lav indkomst familieplanlægning

Lav indkomst metoder til familieplanlægning er mange , men mange kræver samarbejde for begge parter at sikre den mest effektive resultat . Mange medfører ingen omkostninger overhovedet og har ingen bivirkninger , selv om de også beskytter ikke mod seksuelt overførte sygdomme . Andre er billige metoder , som kræver en minimal investering for den ekstra svangerskabsforebyggende de giver

afholdenhed


afholdenhed indebærer at afstå fra at deltage i samleje . For nogle betyder det absolut ingen seksuel kontakt . Dette forhindrer graviditet , men kan have negativ indflydelse andre aspekter af forholdet . Seksuelle drifter er vanskelige at modstå helt , så en backup plan er tilrådeligt i tillæg til afholdenhed .

Alt men . . .


Par måske foretrække at indgå i seksuelle handlinger andre end traditionelle vaginal samleje . Der er en lille risiko for, at sædvæsken kan komme i kontakt med den kvindelige genitale område , så sædcellerne at få adgang til ægget , så der skal sørges for at minimere utilsigtet kontakt med sæd .

Tilbagetrækning


Tilbagetrækningen Metoden er udført af den mandlige trække ud af den kvindelige før ejakulation , forhindrer sædcellerne i at nå ægget . Det er ikke en fejlsikker metode i virkeligheden , er chancerne for at blive gravid med denne metode højere end med nogen anden form for prævention , men det er gratis og fri for bivirkninger .

For mænd, der har større kontrol og bedre kendskab til de fornemmelser , der går forud for udløsning , samt en solid forståelse af konsekvenserne af ikke at handle i tide , at risikoen er lavere end den metode vil fejle .

Brugere af denne metode bør være opmærksomme på , at ikke alle kilder mener undersøgelser er afgørende for, om præejakulationsvæske kan indeholde sædceller . Der kan være en risiko for graviditet , selv når sædafgang under samleje ikke forekommer .

Kondomer


Kondomer er til rådighed til at passe ligene af både mænd og kvinder . De fungerer som en barriere for at forhindre sædcellerne i at komme i kontakt med ( og så potentielt goedningsvaerdi ) en kvindes æg . Kondomer har en fejlrate , de kan glide og endda en meget lille tåre kan udsætte par til en uønsket graviditet . Medicin kan påvirke deres effektivitet , som kan manglende erfaring i at håndtere et kondom korrekt .

Kondomer kan ofte findes uden omkostninger på lokale klinikker eller i fællesskab sundhed opsøgende programmer .

Natural Family Planning

Natur familieplanlægning indebærer at lære om kvindens krop og hendes cyklusser . Brug feedback fra de tegn og symptomer hun oplever , hendes mest frugtbare periode er kortlagt og sikker sex er planlagt omkring disse perioder . Denne metode har ingen bivirkninger , men kan mislykkes , hvis de involverede ikke ordentligt forstå eller følge med indikatorer .

Assistance

For yderligere assistance, kontakt din lokale velfærd agentur , sundhed afdeling eller personlige læge for henvisning til ressourcer i dit område , der kan give undervisningsmateriale og gratis eller billig prævention .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.