sildenafil citrat oplysninger

Sildenafil citrat-bedre kendt som Viagra-er uden tvivl blandt de mest berømte af moderne medicin . Ifølge producenten 's hjemmeside , har mere end 20 millioner mænd fik en recept på lægemidlet , som anvendes til behandling af erektil dysfunktion . Selv om det er effektivt i ca 80 procent af mændene , er den lille blå pille bære en vis risiko for alvorlige bivirkninger

Overvejelser


For de fleste , sildenafil gør præcis , hvad det er meningen at og forårsager ingen bemærkelsesværdige bivirkninger . Men det er ikke hensigtsmæssigt for alle mænd , der har erektil dysfunktion . Sildenafil kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer, hvis det tages sammen med nitrat lægemidler , der almindeligvis er foreskrevet for brystsmerter ( angina ) . Det er også mere tilbøjelige til at give problemer hos mænd , der tager proteasehæmmere eller alfa -blokkere , har nyre- eller leverproblemer , eller er ældre end 65 år. Disse patienter kan være begrænset til en lavere dosering og bør omhyggeligt kontrollere, hvordan de reagerer på medicinen .

Dosering


Sildenafil fås i doser af 25mg , 50mg og 100mg . Den mest almindelige startdosis er 50 mg , men mænd, der har en øget risiko for alvorlige bivirkninger kan begrænses til 25 mg . Det stof der skal tages omkring en time før dens virkninger ønskes , og det bør ikke tages mere end én gang hver 24 timer .

almindelige bivirkninger


De mest almindelige bivirkninger forbundet med sildenafil omfatter rødmen i ansigtet , hovedpine og sur mave . Nogle mænd oplever også synsændringer som øget følsomhed for lys , sløret eller blå-tonet vision . Disse bivirkninger forsvinder normalt inden for et par timer , men de kan igen hver gang du tager sildenafil .

Advarsler


Sjældent har narkotika i samme klasse som sildenafil været forbundet med pludselig hørelse eller tab af synet . Det vides ikke, om det stof i sig selv , andre faktorer eller en kombination forårsager at dette kan ske . Hvis du oplever syn eller hørelse , mens De tager sildenafil , søge hjælp omgående . Sildenafil kan også forårsage priapisme , hvilket er, når en erektion ikke går væk . Efter flere timer , kan priapisme forårsage alvorlige skader på penis . Ring til din læge , hvis du har en erektion i mere end fire timer.

Andre anvendelser

Bortset fra erektil dysfunktion , er sildenafil undertiden bruges til at behandle andre betingelser . Det kan være ordineret til kvinder med seksuel dysfunktion , selvom der er lidt dokumentation til støtte for dens anvendelse til dette formål . Det kan også ordineres til udligne libido -aftagende effekt af SSRI anti-depressiva . Et studie offentliggjort i New England Journal of Medicine viser, at sildenafil kan også være nyttige i behandling mindst ¨¦n ikke -seksuel tilstand : pulmonal arteriel hypertension .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.