symptomer på mild herpes

Herpes , en seksuelt overført sygdom , påvirker både mænd og kvinder . Den sygdom hyppigst manifesterer sig i smertefulde og kløende sår i genital området . Herpes skyldes en virus, som kommer ind i kroppen gennem revner i huden eller slimhinder . Selv om det er muligt at afhente virus gennem tilfældig kontakt , er det oftest overføres ved seksuel kontakt . Der er i øjeblikket ingen helbredelse for mennesker med herpes

Asymptomatisk Herpes


De fleste mennesker med herpes er asymptomatiske , viser lidt at ingen tegn på sygdommen overhovedet. Dog kan disse mennesker stadig overføre virus i et fænomen kaldet viral kaste . Når den ikke er aktiv på hudens overflade , virus opholder sig i kroppens væv . Men når den er aktiveret , virus kommer op til huden , og at området skure virus , hvilket gør det smitsom . Det betyder dog ikke nødvendigvis, at personen vil vise symptomer . Kvinder er mere tilbøjelige til at virusudskillelse end mænd .

første udbrud


Herpes er en tilbagevendende sygdom , der kommer og går i cyklusser af udbrud . Det første udbrud er normalt det værste med symptomer som bump , vabler og åbne sår omkring kønsdelene og anus . Herpes udrugning for et par uger efter eksponering . Det første symptom er som regel kløe , så bump eller blærer vises . I svære tilfælde , disse vabler vil briste og efterlade grædende sår . Så vil de skurv over og forsvinde .

Beliggenhed


Hos kvinder kan sår inde i skeden , omkring de ydre kønsorganer , på tværs af balder , rundt om anus og på livmoderhalsen . For mænd , kan de vises på penis og pung , omkring anus og balder , på lår og endda inde i urinrøret . Smertefuld vandladning er også et fælles symptom . Et udbrud kan også bringe på influenzalignende symptomer som almindelig body ømhed , hovedpine og feber . Det er også muligt for din lymfeknuder at svulme så godt.

Gentagelse


Selvom herpes gøre opstår igen , efterfølgende udbrud generelt er aldrig så slemt som den første . Læger tror gentagelser er udløst af eksterne faktorer såsom stress , menstruationscyklus , andre sygdomme , undertrykkelse af immunsystemet , udmattelse og seksuel aktivitet . Der er ingen måde at slippe ordningen for virus , da det er en kronisk tilstand .

Behandling

Under et udbrud , er det vigtigt at holde det inficerede område fra at blive fugtig . Selvom varme brusebade hjælpe med at holde et udbrud under kontrol , er det vigtigt at tørre sig godt efter badning . Skift fra stram undertøj til boxer shorts vil hjælpe skære ned på gnidning . Selvom tilgængelige , at de fleste cremer og salver ikke hjælpe en herpes udbrud . Faktisk faktisk salver vil agitere et udbrud mere .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.