hvad er barnet sundhed og udvikling program ?

Ifølge " Hjælp lav fødselsvægt , for tidligt fødte børn : The Infant Sundhed og Udvikling Program , "gennemsnitlig på 250. 000 for tidligt fødte børn er født i Amerika årligt . Tidligt fødte børn som har risiko for en lang række medicinske og udviklingsmæssige problemer , såsom indlæringsvanskeligheder og adfærdsmæssige problemer , der kan negativt påvirke deres liv . Infant Sundhed og Udvikling Program blev skabt af IHDP Research Group at afgøre, om programmer for tidlig indgriben kunne opdage sådanne problemer, og forebygge negative resultater .

Historie


Den Infant Sundhed og Udvikling Program ( IHDP ) , blev oprettet i 1985 at falde sundhed og udviklingsmæssige problemer i tidlig , lav fødselsvægt , vægt spædbørn . Ifølge National Center for Børn og Familier, fulgte undersøgelsen 1. 000 for tidligt fødte børn på udsatte familier gennem ungdomsårene med henblik på at vurdere virkningen af uddannelses-og familie- support og høj kvalitet pædiatrisk pleje i de første år af livet . Undersøgelsen havde til formål at fastslå, om sådanne ydelser og pleje reducerede forekomsten af udviklingsmæssige forsinkelser fælles for tidligt fødte børn .

funktioner


Familier af for tidligt fødte børn har modtaget ydelser som hjemmebesøg , moderkoncernen møder og indskrivning på et barn udviklingscenter . Ud over service henvisninger modtog deltagerne i Infant Sundhed og Udvikling Program udviklingsmæssige vurderinger

Fakta


" Hjælp lav fødselsvægt , for tidligt fødte børn : The Infant Sundhed og Udvikling Program " . fastslår, at programmet blev forvaltet af en team af biostatisticians , børns udvikling specialister , læger og forskere fra en lang række discipliner . Programmet blev indført ved en spædbarnets udflåd fra det neonatale børnehave og fortsatte i tre år .

Fordele


Ved udgangen af programmet , viste eksperimenterende evalueringer, som deltagerne kognitive og motoriske færdigheder var blevet positivt påvirket . Dette var især tilfældet for spædbørn , der kom fra de mest udsatte familier og født i " tungere " fødsel-vægtintervaller . Ifølge ChildTrends. org programmet også positivt påvirket af lettere fødselsvægt spædbørn

Teorier /Spekulation

Ifølge . "Hjælp lav fødselsvægt , for tidligt fødte børn : The Infant Sundhed og Udvikling Program , "resultaterne af Infant Sundhed og Udvikling programmet viste, at efter alder tre , deltagerne i programmet havde signifikant højere IQ scores og færre adfærdsproblemer end på risiko spædbørn , der ikke var i programmet. Resultaterne nydt den offentlige orden ved at støtte en stigende interesse i tidlig påvisning , forebyggelse og behandling af udviklingsforstyrrelser hos børn . Udnytte strategier for at minimere komplikationer oplevet af tidlig børn kan føre til langsigtet opsparing i statslige områder som uddannelse , lægehjælp og social velfærd .

Potentielle

Det Infant Sundhed og Udvikling Program er fortsat at undersøge effekten af tjenesterne på deltagerne. Den opfølgende undersøgelser har givet det bedste underbyggende data viser de langsigtede effekter af tidlige barndom uddannelser og kvaliteten lægebehandling for udsatte børn .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.