ikke klor alternativer til svømmebassiner

:
Klor er i svømmebassiner til at dræbe bakterier , alger og andre mikroorganismer . Det er dog ikke uden problemer . Klor reagerer med visse organiske materialer og forårsager allergiske reaktioner . Det fungerer bedst, når pH balance i en pulje er på en optimal størrelse.

Brom


Brom bruges i massage centre og kurbade for sin tolerance over for høje temperaturer og pH-værdier . Det har en kemisk struktur, der ligner klor , da det hører til den samme familie af kemikalier . Brom bruges som desinfektionsmiddel på puljer, som en klor erstatning .

Ifølge drikkevandsdirektivet og Sundhed-Volume 2 , et tidsskrift udgivet af forsamlingen af Life Sciences ( US ) rent drikkevand , brom bruges til at forhindre vækst af bakterier , alger og lugte i svømning poolvandet . Brom opløser tre gange bedre i vand end klor . Ingen skadelige gasser der er nødvendige for at producere . Brom ikke binder stærkt , som begrænser sin aktivitet i vand . Koncentrationen af rester efterladt af brom desinfektionsmidler er lav , og kræver ikke særskilte stoffer til at fjerne . Brom er til rådighed i form af tabletter og kræver en brominator ( eller en brom dispenser ) til sifon af brom i puljen .

persulfat


persulfat (eller ikke-klor chok ) er sanitizing alternativer til klor , der er effektive at dræbe skadelige bakterier . De er ikke kun effektivt dræber alger persulfat " chok " en pulje til at nedbryde skadelige stoffer og badende affald ( organisk affald produceret af sved , såsom olie ) . Ikke klor chok bruges i kurbade og indendørs pools . Persulfat koste cirka 40 procent mere end klor og større mængder af det skal bruges . De er effektive i at nedbryde swimmingpool forureninger i mikroskopiske atomer , derfor fungere som en form for kemisk filter . Persulfat er tilgængelige i brev form og som tabletter .

Kobber og Sølv


Kobber og sølv er naturligt forekommende grundstoffer , der effektivt fjerner alger , bakterier og andet affald fra swimmingpool vand . Kobber er effektivt til behandling af alger , men fjerner en uønsket restproduktet efter fjernelse af bakterielle forureninger . I henhold til Encyclopedia of Chemical Technology : kobberlegeringer til destillation , kobber og sølv har været brugt i århundreder til at forhindre vækst af skaller og alger . Vikingerne anvendte kobber strenge på deres skibe for at forhindre marine arter fra den voksende på væggene i deres skibe . Sølvmønter blev dyppes i vand for at forbedre vandkvaliteten. Kobber-sølv ionisering er et populært alternativ til klor desinfektion i USA .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.