sundhed og kost under graviditeten

Graviditet er en spændende tid til at drømme om dit barn , pylre udsmykning børnehave og butik for alle de søde , lille lidt tøj . Efterhånden som du får klar til baby , så glem ikke at tage sig af dig selv , også . Dyrkning et nyt liv betyder, at din krop har brug for lidt ekstra opmærksomhed for at holde dig og dit fostret sundt . American College of Obstetricians og Gynækologer anbefaler kvinder får 25 til 37 pounds under graviditeten , og spise en sund kost og samtidig holde aktive kan bidrage til at undgå unødvendige vægtøgning .

Spise Smart


I modsætning til populær tro , " at spise for to " betyder ikke at spise dobbelt så meget som når du ikke er gravid . Faktisk er det kun en gravid kvinde kræver 300 flere kalorier pr dag end hendes før graviditet behov . Den sundeste måde at yde denne , ifølge den amerikanske College of Obstetricians og Gynækologer , er at øge din daglige portioner af sunde fødevarer , du allerede spiser og undgå eller minimere disse , der giver det meste sukker og tomme kalorier .

Anbefalet serveringer


En afbalanceret kost for en sund graviditet består af op til fire portioner frugt eller grøntsager , ni portioner af brød eller kornprodukter og tre portioner af mejeriprodukter om dagen . Læger anbefaler også tre portioner af protein i form af kød eller bælgfrugter . Tal med din læge eller ernæringsekspert til at udvikle en menu indeholder de anbefalede fødevarer at give din krop og baby med de nødvendige næringsstoffer , herunder vitaminer som A , D og C , og mineraler såsom folinsyre , calcium og jern .

Fødevarer skal undgås


Da der er fødevarer til at tilføje til din kost , mens gravid , er der også fødevarer for at undgå i disse ni måneder. Ikke kogt kød , som det i sushi eller på deli counter , kan have salmonella og listeria . Undgå fisk på grund af truslen om kviksølv eller andre forurenende stoffer i kødet . Mindske eller afskaffe koffein forbrug . Det er et diuretikum og hjælper skylle væske fra kroppen , hvilket kan resultere i dehydrering og calcium tab .

motion regelmæssigt


Resterende aktive kan ikke blot minimere unødvendige vægtøgning , men kan afhjælpe nogle af disse ubehagelige symptomer graviditet bringer . Sammen med en ordentlig kost , kan regelmæssig motion til at forbedre blodcirkulationen , hvilket reducerer forstoppelse , kramper i benene og hævede ankler . Du kan også føle sig mere energisk , sover bedre og føler mere stabil følelsesmæssigt. Dit center af balance ændringer som din graviditet skrider frem , så vær opmærksom på din krop som du bevæger dig .

anbefalede øvelser for Sundhed

Det bedste øvelser under graviditet er relativt skånsomme og holde din puls under 140 slag pr minut . Svømme, vandre-og cykelture er sikre væddemål til at begynde med , især hvis du ikke over-anstrenge dig . Yoga er også god , og nogle instruktører tilbyder undervisning specielt designet til gravide kvinder . Undgå øvelser og sport , hvor du kan miste din balance eller ligge på ryggen eller maven , såsom ridning eller visse typer af aerobic eller dans .

Sundhed Fare

Nogle aktiviteter på alle niveauer er ikke godt for dig mens du er gravid . Rygning under graviditeten udsætter barnet for giftstoffer nikotin og kulilte , som kan forhindre korrekt vækst . Ifølge den amerikanske Lung Association , ryge, mens gravide tegner sig for 10 procent af alle spædbørn døde , op til 30 procent af babyer født med lav fødselsvægt og 14 procent af de leverede babyer , før de er fulde sigt . Langsigtede risici forbundet med rygning under graviditet indeholde en sicklier barn , der oplever mere forkølelse og vejrtrækningsproblemer , som han vokser .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.