hvor man kan finde forventet leveringsdato oplysninger

Kom de to lyserøde streger på graviditetstesten er et af de mest spændende tider i en kvindes liv . Denne åbenbaring vil bringe på hundredvis af spørgsmål under din graviditet , men en af de første er , når vil barnet være her . Kom korrekte oplysninger er meget vigtigt , og få en forventet leveringsdato eller forfaldstid er det første trin i opsætningen af dine planer og dine prænatal pleje :

Anslået fødselstermin Teorier


Enhver kvinde har lært at tro, at graviditeten varer 40 uger , men da denne store dato rød cirkel på kalenderen passerer vi starter spekulerer på, hvad der er galt , og hvordan kommer vi er blevet " forsinket . " Denne tanke på 40 ugers svangerskab kommer fra Naegele 's regel , som er standarden for måling af forfaldsdatoer i USA og mange andre lande i verden . Dette er baseret på tanken om, at graviditeten er 10 Månens måneder , der er fra en nymåne til den næste , der blev beregnet som 28 dage. Denne beregning siger , at graviditeten varer 280 dage . Denne teori kun virker , hvis en kvinde har en 28- dages cyklus , og hun har ægløsning den 14. dag i denne cyklus . Mange kvinder gør ikke . En kortere eller længere cykle eller endda en tidligere eller senere ægløsning kan gøre Naegele 's regel og forventet forfaldsdato være slukket . En undersøgelse fra 1990 af Robert Mittendorf og kolleger , rapporteret i tidsskriftet Obstetrik og Gynækologi , kiggede på moderne amerikansk kvinders gennemsnitlige graviditeten periode, og viste , at fra undfangelsen , første gang moms ' gennemsnit var 274 dage , eller 288 dage fra hendes sidste menstruation cyklus . Mødre , der ikke er nybegyndere kan forvente en gennemsnitlig 269 dage fra undfangelsen eller 283 dage fra den sidste menstruation .

Brug sidste menstruationsperiode


Flere online regnemaskiner vil bruge din sidste menstruation . De fleste regnemaskiner brug Naegele 's regel , og ved en læge kontor , vil lægen eller sygeplejersken bruge en plastic hjul , som giver forfaldsdatoen-. normalt baseret , igen på standarden for Naegele 's Rule

med dato for undfangelse eller Ægløsning


Brug datoen for undfangelsen eller datoen for ægløsning er en bedre indikator for , hvor forfaldsdatoen vil være. Men for at gøre dette skal du have været sporing af dine perioder og typisk spore din ægløsning ved hjælp af nogle metoder , før du har fundet ud af, at du var gravid . Ægløsning er typisk spores ved at optage din basale kropstemperatur . Andre måder at spore ægløsning er ved at gøre opmærksom på ændringer i livmoderslimhinden og skift i livmoderhalsen position . Brug ægløsningstest , kan du overvåge dine hormoner . Kvinder , der gør dette er som regel dem, der aktivt forsøger at blive gravide eller har haft problemer med at undfange . Brug af denne standard , vil dit forfaldsdagen være 266 dage fra datoen for undfangelsen .

Brug Blodprøve


Læger kan bruge en blodprøve , at foranstaltninger hCG i kvindens blod for at afgøre, hvor langt henne i graviditeten er hun . Baseret på disse oplysninger , kan en sundhedspleje udbyder give et mere præcist forfaldsdato end der er baseret på den sidste menstruation . Denne test vil sædvanligvis være en del af din første prænatal blod arbejde .

Tidlig Ultralyd

I første trimester af graviditeten , kan en læge udføre en ultralyd for at se fosteret i livmoderen og bestemme dets gestationsalder . Dette måles ved udviklingsmæssige milepæle og størrelse af fosteret . Dette er den mest nøjagtige måling til at bestemme forfaldsdatoen . Når forfaldsdatoen er fastlagt ved anvendelse af en ultralyd , vil sundhedspleje udbyder bruge denne dato for den resterende del af graviditeten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.