virkningerne af hypotyroidisme på to - til fire - årige

Om 1 i 4. 000 spædbørn lider af hypothyroidisme , en tilstand, der er klassificeret af en under -aktive skjoldbruskkirtlen . Et velfungerende skjoldbruskkirtlen er afgørende for en sund vækst, udvikling og generelle trivsel . Det er vigtigt, at børn overvåges for potentielle hypothyroidism , som udviser en række symptomer . Denne betingelse kan behandles og kan opretholdes gennem anvendelse af lægemidler, give patienten den rette thyreoideahormoner , normalisere kirtel funktion .

hud og hår


Et lille barn , der lider af hypothyreoidisme har ofte tykt groft hår , at kan vokse lavt på panden . Barnets hud kan også være tør , og synes jaundiced ( gul ) og broget omkring hans ekstremiteter . Barnet kan klage over at have meget kolde hænder og fødder .

puffiness


En væsentlig virkning af hypothyroidisme er puffiness i ansigtet og maven . Dette er ofte relateret til fødeindtagelse , som et barn , der lider af hypothyreoidisme også kan have en dårlig appetit . Den puffiness forværres af endnu et symptom på hypothyroidism , lav muskeltonus . Dette kan være svært at opdage på et lille barn , men huden på en hypothyroidisme Lidende er unormalt slasket eller diskette .

Peristent Forstoppelse


Et barn , der lider af hypothyreoidisme er ofte kronisk forstoppelse . Dette forstoppelse kan eller ikke kan reagere på øget fiberindtag . Det er også ofte ledsaget af en oppustet eller fuld følelse og en opsvulmet mave .

Emotional Effects


Børn udviser ofte moodiness og manglende interesse . Dårlig koncentration kan også ledsage hypothyreose , og kan nogle gange være fejlagtigt diagnosticeret som Attention Deficit Disorder eller depression hos ældre børn .

Træthed

Et klassisk symptom på hypothyroidism er hyppig sløvhed og træthed . Hypothyroidisme forårsager dette symptom , fordi betingelsen indebærer en langsommere end normal regulering af kroppen funktion .

Dårlig vækst

Et af varemærket symptomer, og de mest problematiske for børn , er effekten hypothyreose har på væksten . Børn lider af denne tilstand kan vokse langsommere end deres jævnaldrende . Hjernens udvikling kan også blive påvirket , så det er vigtigt , at spædbørn og småbørn regelmæssigt kontrolleres for potentielle problemer med skjoldbruskkirtlen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.