teknikker til hukommelse skarphed

Memory påvirker vores daglige liv i vores evne til at forberede sig til studentereksamen , præsentationer eller huske , hvor vi satte bilnøgler . For de unge eller gamle , er god hukommelse helbred vigtigt til succes , og selv sikkerhed , i livet . Meditation og regelmæssig motion kombineret med mindre , mere regelmæssig nærende måltider og masser af vand vil bidrage til at forbedre hukommelsen . Dana Instituttet anbefaler vi slappe af, koncentrere , fokus , bremse , organisere , skrive det ned , gentage det og visualisere det bidrage til at forbedre hukommelse og indlæring .

Meditation


Praksis meditation dagligt for at give din hjerne tid til at komme fra daglige aktiviteter og forbedre den mentale sundhed . Meditation hjælper din krop og sind slappe af fra stress i livet, så du kan fokusere mere udførligt på de ting der er vigtige .

koncentrere sig og fokusere


Koncentrer dig om hvad du vil huske til fuldt ud at absorbere de oplysninger i din hjernen . En distraheret hjerne ikke fungerer godt , og du vil finde det vanskeligt at huske senere, hvis du er distraheret nu . Minimer distraktioner så meget som muligt for at hjælpe dig med at fokusere på, hvad du ønsker at huske .

Organiser


lægge oplysninger i en rækkefølge , som du finder fornuftigt og gøre det nemmere at huske . Hold organiserede ting . Det er nemmere at huske , hvor tingene er, hvis du altid sætte dem på samme sted .

skrive det ned


Skriv tingene ned for at hjælpe dig at huske indkøbslister og udnævnelser . Det er muligt at arrangere disse ting på måder at huske dem , men en blyant er skarpere end den bedste hukommelse .

Repetition

Gentag , hvad du ønsker at huske at gøre det holde i din hjerne . Repetition udløser tilbagekaldelse og hjælper dig med at huske og lære .

Visualiser

Brug visualisering til at hjælpe dig huske eller lære noget nyt . Associere nye oplysninger med et mentalt billede af en velkendt objekt vil hjælpe med at tilslutte noget velkendt til det ukendte . Værelser og emner i dit hus er velkendte og nemme at knytte tingene med at hjælpe med at forbedre din hukommelse . Ved at knytte tingene fra et rum til det næste , som du mentalt går gennem huset , kan du begynde at huske grupper af elementer som indkøbsliste du skrev ned eller navnene på en gruppe af nye medarbejdere .

Motivation

indse fordelene ved en god hukommelse for at hjælpe med at motivere dig til at huske og lære nye ting . Tænk på, hvor imponeret din nye kolleger eller klassekammerater vil være , når du huske deres navne og hvordan du kan blive i stand til at forbedre dit job færdigheder eller kandidatniveau i toppen af din klasse .

Påmindelser

Ansæt påmindelser såsom gule sedler eller bruge en tør slette bord for at hjælpe dig at huske . Hold papiret og pen handy uanset hvor du er til at holde noter, som du kan henvise til senere . Mobiltelefoner og digitale optagere er små nok til at holde på din person , og lad dig tage noter og kan endda give en advarsel for at minde dig om lægebesøg , fødselsdage og lister .

stave det

Stavekontrol noget , som et navn , bringer dit fokus til det . Bestræbelserne på at stave det gør du koncentrere dig og giver dig mulighed for at huske det .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.