baby skønhed tips

Forældre er stolte af deres babyer og kan lide at vise dem ud til fester og i billeder . Der er simple muligheder for forældre for at styrke deres barns skønhed , samtidig med at deres lille komfortable og sunde . Og som en bonus til nye forældre , der gør din baby endnu smukkere tager ikke en masse tid , penge eller materialer .

arp


Arp er kendetegnet ved tør , skællende hud , der gør din baby ligne han har skæl . Det kan også vises som gule eller brune sprøde pletter på barnets hovedbund . Babyer har normalt arp for de første par måneder af livet ( årsagen kan være hormonelle ) , og det som regel går væk af sig selv. Du kan behandle arp ved sponging dit barns hoved med baby eller mandelolie . Frisér flager ud af dit barns hår og derefter vaske sit hår for at fjerne olien .

Uensartet Hår og Skull


Babyer kan miste nogle hår efter de er født og slides væk noget af det , mens om fastsættelse . Den fontanelles eller cranial suturer af en barnets hoved tage flere måneder at begynde at lukke , hvilket kan efterlade dit barns hoved med en lidt uregelmæssig form . Du kan skjule skaldede pletter og en uregelmæssig hovedform ved at sætte en hat eller en hovedbøjle med en stor sløjfe eller blomst på dit barns hoved . Du kan også prøve en paryk eller en hovedbøjle med hår extensions , som er tilgængelige specifikt bestemt til spædbørn , for at give dit barns hår en fyldigere look .

Ridser


Tiny babyer endnu ikke har udviklet motorstyring og kan ved et uheld ridse sig selv og andre . Hold smertefuld , øm udseende ridser på et minimum ved at trimme din babys negle ( gøre det, når han sover , hvis du er nødt til ) og dressing ham i tøj med hånden omfatter indbygget i dem for de første par måneder . Du kan blive fristet til at dække ridser med en makeup concealer , men concealer kan forårsage en allergisk reaktion , forværring af situationen . Brug en aktuel antibiotikum creme for at lindre smerter , rødme og hævelse .

Udslæt


Babies ' hud er meget følsom og kan være tilbøjelige til udslæt . Brug dye -fri og parfume -fri vaskemidler , baby shampoo og sæbe for at undgå udslæt . Også , straks at fjerne vådt hagesmækker og tøj , og ikke giver din baby til at overophede , da fugt på huden kan forværre udslæt .

Brug salve formuleret til babyer på dit barn , hvis hun ikke udvikler et udslæt . For eksem , der optræder som tørre pletter på huden , så prøv en kortison creme . For nældefeber , vises der som welts , der kan spredes hurtigt , skal du bruge en antihistamin creme . Hives er et tegn på allergi , så se dit barn efter tegn på problemer med at trække vejret eller synke .

Under-Eye Cirkler

Der er ikke meget du kan gøre , når din baby er ikke sove og udvikler mørke rande under øjnene . Hjælp dit barn komme til at sove ved at efterlade en nat lys på , læse , synge eller gyngende ham til at sove . Hold værelse på en passende temperatur , så han ikke bliver overophedet eller får koldt om natten . At få nok søvn kan gøre disse cirkler forsvinde .

under øjnene område er følsomt , men du kan også prøve forsigtigt at massere huden under øjet eller placere et køligt omslag på området omkring øjnene i fem minutter ved en tid , hvis dit barn vil lade dig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.