pleje en out-of - state ældre forælder

Omsorg for en ældre forælder , der bor i en anden kompliceret kan være. De vigtige aspekter af pleje , ifølge det amerikanske Department of State , omfatter sundhedspleje og ordentlig boform . Det er vigtigt at holde din aldrende forældre sikkert og sundt , samtidig med at de kan fortsætte med at leve selvstændigt , hvis muligt. Når det er tid til at få dine forældre mere hjælp , kan samtalerne blive vanskeligt , men for sikkerheden og sundheden for dine forældre , kan ændringer skal finde sted
1 .
Tal med dine forældre . Det er vigtigt at kommunikere med dem ofte . Prøv at forstå deres følelser og give dem så meget kontrol som muligt over beslutninger i deres liv . Dine forældre skal også vide, hvilken hjælp du er i stand til at yde , i betragtning af begrænsningerne af afstanden mellem , hvor du bor fra dine forældre .
2 .
tilskynde de små ændringer, når det er nødvendigt. Når en ændring bliver nødvendig, såsom at gå til et mindre hjem , tage små skridt hen imod at endelige mål . Under en tur til at hjælpe dine forældre gå igennem deres ejendele og rense ud på loftet eller kælderen vil gøre overgangen lettere . Diskutere vanskelighederne ved at leve i den nuværende huset , såsom værftet vedligeholdelse , rengøring , trappegang og hjem reparation . Hvis du betaler nogen til at passe disse ting ikke er muligt , diskutere flere forskellige muligheder for alternative boform , herunder at flytte tættere på din by , købe eller leje en mindre hjem eller Condo , eller flytter ind i en pensionering landsby .

3 .
Når du besøger dine forældre , se for advarselsskilte , at deres helbred kan være i fare . Pludselig vægtøgning eller tab , forbrændinger eller blå mærker , bilulykker og et lille køkken brande er alle tegn på, at en ældre forælder nødt til at foretage nogle ændringer for at forblive sunde og sikre . Drøfte alle problemer med dine forældre , samt med en læge , hvis det er muligt, for at være sikker på , at de foretagne ændringer er i alles bedste interesse . Nogle ændringer , der måske skal gøres omfatte leje en kok eller hus renere og finde en nabo eller en ven til at køre dine forældre til butikken når det er nødvendigt . I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at overveje at kigge ind i plejeboliger .
4 .
Find lokale ressourcer til at hjælpe din aldrende forældre . Ministeriet for Sundhed og Human Services giver ældreplejen tjenester på forskellige steder . De ressourcer , at administrationen på Aging bestemmer omfatter sundhed , ernæring , undervisning og meget mere. At finde ud af mere om, hvilke tjenester der er tilgængelige i dit område , kan du besøge Eldercare. gov .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.