Georgien kode handicap rampe regler

Georgien kode forskrifter for handicappede ramper er i overensstemmelse med amerikanerne med Disabilities Act , der blev ændret in1990 og kræver , at alle med et handicap ikke diskrimineres eller udelukkes fra adgang til offentlige serviceydelser, aktiviteter eller programmer af offentlig karakter . Dette giver særlige rampe forordninger findes for personer med handicap adgang til offentlige strukturer . Specifikke hældning , bredde og sikkerhedskrav er inkluderet i koden regler for handicap ramper .

Slope


Det vigtigste træk ved et handicap rampe er dens hældning . Hvis hældningen er for stor det bliver svært for brugeren at komme op det let og kan præsentere fare for at glide baglæns , hvis brugeren bliver for træt til at fortsætte . Hvis hældning på rampen er for gradvis og afstanden for lang , kan dette nederlag formålet med rampen , som formodes at give personer med handicap nem og sikker adgang uden for meget anstrengelse . Koden kræver, at en kørestol ikke rampe være højere end en 1:33 ratio . Det betyder, at rampen skal være 33 meter i længden for hver fod i højden .

Bredde


Georgien kode lovgivning kræver , at enhver rampe opfylder specifikke bredde krav for at blive betragtet ADA godkendt . Alle ramper skal have en bredde på ikke mindre end 36 inches . Kørestolsramper bør også have baser eller landinger i bunden af rampen og på toppen af rampen , så den person kan blive plan start til slut . Landingen bredde bør ikke være mindre end bredden af rampen , 36 inches . Indgangsdøren til bygningen skal også have en adgang på ikke mindre end 32 inches fra landingen , hvis døren åbner udad .

Sikkerhed


Alle handicap ramper skal være fri for affald eller affald . Ingen type af forhindringer , såsom kasser eller andre store poster, skal placeres på forpladsen til enhver tid . Tilstanden af rampen overflade bør aldrig være glatte eller blødt , da dette kunne skabe en sikkerhedsrisiko , og gør det vanskeligt for kørestolsbrugere at manøvrere effektivt . Håndlister bør placeres på hver side af rampen i en højde af mindst 34 inches fra gulvet af rampen . Alle handicap parkeringspladser skal være inden for en kort afstand af adgangen rampen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.