Iowa plejehjem regler

Der er flere sikkerhedsforanstaltninger på plads for Iowa plejehjemsbeboere . Afdelinger såsom Iowa Institut for Inspektioner og Appel er indført for at overvåge både sygepleje faciliteter og botilbud og håndhæve forskrifter . Den liste over forordninger dækker en bred vifte af pleje og levestandard i et forsøg på at sikre et bedre miljø for beboere i plejehjem .

Resident rettigheder


Ifølge Iowa Department on Aging , beboere i plejehjem har flere grundlæggende rettigheder , som sundhedsvæsenet medarbejdere skal anerkende på alle tidspunkter. Disse omfatter retten til værdighed og privatlivets fred , som omfatter beskyttelse af privatlivets fred med ægtefæller , og som har medicinske journaler behandles fortroligt . Andre rettigheder omfatter retten til frihed , bopæl og pleje . Retten til pleje kan være det vigtigste , da det sikrer en person vil modtage den rette pleje og behandling fra plejehjem personale uden forskelsbehandling.

personaleregler


Det personale på plejehjem skal passe flere retningslinjer , før levere pleje for beboere , i henhold til staten Iowa administrative kode . Beskæftigede i alle afdelinger skal have den rette uddannelse og kvalifikationer til at arbejde der , og de forventes at arbejde på en professionel måde . Arbejder under påvirkning af alkohol eller narkotika er strengt forbudt ifølge koden. Et anlæg er vejleder skal have endnu flere kvalifikationer, inden de kunne overvåge alle ansatte i et hjem . Kommende vejledere skal udfylde et 75- timer sygeplejerskens aide program i tillæg til en struktureret , on-the-job 20- timer uddannelsesprogram , der giver arbejdstagerne hands -on arbejde med patienter .

Sikkerhedsforskrifter


Iowa plejehjem skal yde et sikkert miljø for både beboere og personale , som skitseret af Iowa State administrative kode . Ud over at opfylde brandsikkerhed regler og andre bestemmelser vedrørende katastrofescenarier , skal anlægget administrator holder også en skriftlig beredskabsplan , der skal udstationeres i anlægget og blive forstået af medarbejderne . Med hensyn til beboerne , at koden hedder de skal modtage vejledning for at beskytte dem mod farer, som fra sig selv , andre og miljøet . Koden specifikt opstiller strenge regler om rygning . Mens Iowa plejehjemsbeboere er tilladt at ryge , kan beboerne kun ryge i visse områder , der er langt fra soveværelser og områder, hvor ilt tanke er gemt .

Drugs Regulations


Drug opbevaring og håndtering er også omfattet af Iowa Stat administrative kode . Koden hedder , at alle stoffer skal opbevares i et aflåst skab , og det centrale bør kun være i besiddelse af den person, der er direkte ansvarlige for narkotika . Lægemidler til udvortes brug bør opbevares adskilt fra dem, til intern brug . Den person, der har ansvaret for administration af medicin , bør også være på hånd til at overholde den handling at sluge medicinen . Først efter medicinen er indtaget , bør administrator diagrammet medicinen . Kortlægge medicin er af afgørende betydning , ifølge koden , så bør en præcis fortegnelse over alle administrerede lægemidler holdes .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.