Morgellonssyndrom effekter på synet

Centers for Disease Control og Forebyggelse officielt definerer Morgellons som " en række af kutant eller hud symptomer, herunder gennemgang , bidende og stikkende fornemmelser , granulat , tråde , fibre , eller sort plet-lignende materialer på eller under huden , og /eller hududslæt . eller sår Ud over hudsymptomer , nogle ramte også rapport træthed , mental forvirring , tab af korttidshukommelse , ledsmerter og ændringer i synet "

Definition af Morgellonssyndrom


Siden 2000 er betingelsen tidligere kendt som " uforklaret dermopathy "er blevet nævnt af nogle som Morgellons . I 202C Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) iværksat en undersøgelse for videnskabeligt bestemme arten af denne betingelse , der forårsager ubehagelig hudlæsioner og intens kløe fornemmelser . Andre symptomer omfatter ekstrem træthed , ledsmerter , hovedpine og hjerne tåge . Mange , der lider af Morgellons hævder , at sygdommen er så invaliderende at de ikke kan fortsætte med at arbejde , og livskvaliteten falder markant som den tilstand forværres . Meget lidt er kendt om årsagerne til Morgellons , eller om tilstanden er smitsom .

Teorier /Spekulation


Morgellons undertiden diagnosticeret som " vrangforestilling parasitosis ", hvor en patient forestiller sig, insekter og andre skadedyr invaderer kroppen . I hendes papir præsenteret for det nationale register of Environmental Professionals -konferencen i 2006 , sagen Hildegarde Staninger miljømæssige toksiner som en mulig årsag til dannelse af mystiske fibre , der udstødes fra huden på nogle Morgellons patienter .Andre forskere mener, at sygdommen er bakterielle , muligvis relateret til borreliose . Nogle konspirationsteoretikere postulere, at Morgellons er en biologisk manipuleret nanoteknologi våben .CDC begyndte en tilbundsgående undersøgelse af Morgellons i 2009 til at bestemme årsager , communicability og muligheder for behandling af lidelsen .

Virkninger på Vision


Mange mennesker lider af Morgellons listen synsproblemer blandt deres mange symptomer . De ramte Rapporten sløret syn , flydere og tab af synet . Synsproblemer henføres til sygdommen ofte synes at løse med antibiotika medikamenter og recept øjendråber .

Behandling


En kur for sygdommen er ukendt , men traditionelle behandlinger spænder fra aktuelle salver for antibiotika og antipsykotisk medicin . Holistisk medicin behandlinger for Morgellons omfatter kelation terapi ( hvis kviksølvforgiftning er mistanke om ) , infared terapi , og mange immunsystemet-styrke protokoller med forskellige urter , vitaminer og mineraler .

Advarsel

Denne artikel er kun til orientering , og er ikke beregnet til at erstatte ordentlig lægehjælp . Kontakt en hudlæge eller familie læge , hvis du føler dine symptomer tyder Morgellonssyndrom .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.