Sonotrax føtal doppler vise oplysninger

Den Sonotrax føtale Doppler skærm er en enhed fremstillet af Edan Instruments , en kinesisk virksomhed . Dette overvågningssystem kan bruges af en obstetrisk læge , en jordemoder eller en gravid kvinde med det formål at lytte til puls for fostret så tidligt som i moderens 10. uge af graviditeten . En mor sætter Sonotrax sonden på hendes mave og lytter til fosterets hjerteslag lyd leveres af enheden . Lydsignalet kan optages direkte på en computer . Et display på forsiden af enheden rapporter forskellige hjerteslag parametre .

Vist Information


Enheden bruger en bagbelyst display for at angive driftsform i brug, batteristatus og hjerteslag oplysninger . Sonotrax indeholder tre hjerte-rate behandling modes . Den første type operation viser real -time fostrets hjertefrekvens ( FHR ) . Den anden gennemsnit puls og den tredje skifter til manuel funktion , hvis forældrene eller lægerne kan læse på skærmen en anslået puls fra 5 eller 10 hjerteslag .

foster Heart Rate


De føtale hjerte begynder at slå omkring 22 dage efter undfangelsen . Selv om det umuligt at opdage hørbart i uge 5 , kan ultralydsscanning afhente hjertet flimmer . Sonotrax kan være i stand til at opdage rytmen i 10. graviditetsuge . Displayet viser fostrets hjertefrekvens på mellem 120 og 160 slag i minuttet , mens moderens puls forbliver under 100 slag i minuttet . Sonotrax tilbyder en funktion, gennemsnit puls , fordi slag kan have uregelmæssige mønstre i de første uger af graviditeten .

Begrænsninger


Til tider Sonotrax kan ikke vise puls , fordi sonden ikke har været placeret korrekt at afhente Doppler ekko . Flytning sonden langsomt og sikre , at grænsefladen mellem sonden og huden er dækket med gel vil gøre det lettere at have hørt beat . Producenten anbefaler at starte i området nær navlen og at bevæge sig langsomt mod skambenet . Informationerne på skærmen kan også være fejlagtige i situationer , hvor moderen bærer tvillinger eller trillinger . Hjerterne min overlapning og skabe en kombineret signal om, at forvirrer udstyr .

Myter


Den puls featured på Sonotrax displayet ikke kan give en indikation af køn af fosteret . Denne myte hævdede , at hjertet ligger over 140 slag i minuttet oplyste, at mor ville aflevere en pige . Denne " gamle Kones fortælling "blev miskrediteret med en klinisk prøvekørsel af Austin Radiologisk Association , der er registreret forholdet mellem fostrets hjertefrekvens til måneder af drægtighedsperioden og noterede sig barnets køn ved fødslen . De data viste ingen forskel i hjertefrekvens mellem drenge og piger .

Sikkerhed

Den Sonotrax fosterhjertet Doppler overvåge blev godkendt af de amerikanske Food and Drug Administration og Canada Sundhed i 2004. This enhed overholder disse organisationers krav til patienternes sikkerhed . Den amerikanske Institute of Ultrasound in Medicine , at der ikke er nogen biologisk effekt på fosteret , mor og operatør fra at bruge føtale Doppler ultralyd -teknologi. FDA har givet udtryk for advarsler for andre typer af føtal overvågning , såsom 3D og 4D billeder , der ikke er træk følger med Sonotrax .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.