Wellness coaching certificering

Wellness Coaching er en kombination af lifecoaching , livsstil fitness coaching , grøn levende , ernæring , motion og stresshåndtering . Coaches kan arbejde online , fra hjemmet , med fitness centre eller som en del af virksomhedernes wellness team

Betydning


Wellness Coaches arbejde med kunderne for at tilskynde dem til at ændre aspekter af deres liv , der er mest usunde som kost , motionsvaner og rygning . En god coach vil arbejde sammen med en klient til at identificere , hvordan hendes nuværende liv bidrager til disse adfærd , og til at udforske , hvad der kan gøres for at ændre levende , så at ændre adfærd er nemmere .

Uddannelse


Der er mange træningsprogrammer tilgængelige online . Disse programmer er generelt gennemført i cirka 30 til 50 timers undersøgelse efterfulgt af en multiple choice eksamen , som den studerende mails til skolen for slutkarakter .

Betydning


Som et konkret coaching niche , wellness Coaching trækker udøvere fra mange erhverv , herunder feltpræster , fysioterapeuter , socialrådgivere og personlige trænere .

Potentielle


Ifølge en nylig undersøgelse fra American College of Sports Medicine ", uddannede og erfarne fitness fagfolk " udgør den mest betydningsfulde fitness trend i verden , der blev flyttet fra tredje til første sted siden sidste år .

Overvejelser

Personer med baggrund i fysisk kondition , den offentlige sundhed , liv coaching eller ernæring kan finde Wellness Coaching en givende område .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.