årsager til brande fra at ryge

Ifølge Michael Brown , leder af Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) , brande udløst af rygning har den højeste dødelighed blandt privatkunder blusser . De har også meget høje personskader . Brown siger , at brandene er fuldt forebygges . Rygere simpelthen nødt til at være opmærksomme på , hvordan de håndterer cigaretter og sørg for de er helt slukket inden bortskaffelse .

Bedding Brande


The National Fire Protection Association ( NFPA ), at værelser er den mest almindelige husholdning stedet for fatal rygning-relaterede brande . Disse brande ske fordi rygere ikke ordentligt slukke deres cigaretter, inden jeg skulle sove , ifølge amerikanske Fire Administrator R. David Paulison . Folk røg i sengen , mens du ser fjernsyn , læse, lytte til musik eller bare slappe af . De undertiden blunde i løbet af disse aktiviteter , mens deres cigaretter er stadig tændt . Rygning materialer kan let antænde sengetøj , hvilket medfører en farlig soveværelse brand , der kan sprede sig til hele huset .

Møbler Brande


Møbler kan let antændes af en ubemandet eller glemt cigaret . Det NFPA advarer om, at polstrede møbler er den tredje mest almindelige post , der skal antændes af cigaretterne i et hjem . Kun sengetøj og madrasser er mere tilbøjelige til at starte en ryge-relaterede brand . Rygere ofte sidde og hygge i en stue , the eller alrum . De kan tabe eller glemme en brændende cigaret , som så Smolders og til sidst bryder ud i en blis .

Lightere og kampe


Forskere fra University of California 's Afdeling for Epidemiologisk og Sygdomsforebyggelse gennemgået brand statistikker og data i 2000 og opdagede, at mange blusser er forårsaget af lightere og tændstikker . Rygere holde disse værktøjer handy at oplyse deres cigaretter , hvilket også betyder børn kan være i stand til at få dem . Børnene leger med lightere og tændstikker og begynde at brande .

skraldespande


The Cottage Grove , Minnesota , Brandvæsen advarer om, at mange ryge-relaterede brande ske i skraldespande . Cigaretter er ofte placeret i askebægre uden at være grundigt slukket . Askebægre skal fyldes med vand, inden de tømmes i en skraldespand beholder , men mange mennesker ikke tager dette vigtige sikkerhedsmæssige skridt . En brand bryder ud , når den ulmende skod er faldet i brandfarlige papirkurven .

ældre voksne

Det NFPA advarer om, at ældre voksne løber den største risiko for at blive skadet eller dræbt af ryge-relaterede brande . De er mindre tilbøjelige til at være rygere , end deres yngre kolleger , men de er mere tilbøjelige til at glemme eller mishandle brændende cigaretter . Seniorer, der bor alene ikke har en chance for en anden person til at lægge mærke til og sætte en glemt cigaret . The Cottage Grove , Minnesota , Brandvæsen , at handicappede personer er også mere tilbøjelige til at forårsage cigaret-relaterede brande .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.