behandling for øjenvipper mider

Øjenvipper mider er også kendt af de medicinske udtryk Demodex folliculorum og demodicid . De er mikroskopiske mider , der bor i hårsækkene som øjenbryn og øjenvipper . Disse mider er meget almindelige og er fremherskende hos personer med tør hud . Makeup , såsom øjenskygge og mascara , kan forværre en mide infektion , hvis ikke fjernes ordentligt . Et hårsækken kan indeholde så mange som 25 øjenvipper mider . Hver mide kan leve op til to og en halv uge

Fysisk karakteristik af øjenvipper Mider


Demodex folliculorum er usynlig for det blotte øje . Denne mide har otte ben og spænder i størrelser fra 0,3 til 0,4 mm lange . Det er umuligt at føle tilstedeværelsen af disse mider , og de fleste mennesker ikke vide, at de eksisterer .mider inddeles i to køn , mand og kvinde . Det er almindeligt, at kvindelige mider at bo på en vippe eller hårsækken hele deres liv . Mand er mere mobile og flytter fra sted til sted , der søger en mage . Kvinde mider er i stand til om op til 25 æg hver . Disse mider modne i larver og nå voksenalderen i cirka to uger. Demodex folliculorum lever af hudceller og er generelt ufarlige.

Forebyggelse


Selv om det er vanskeligt at forhindre øjenvipper mider , da de er så almindelige . Der er et par trin, du kan tage for at mindske sandsynligheden for, at du vil blive negativt påvirket af Demodex folliculorum . Alle spor af kosmetik bør fjernes ved slutningen af dagen med makeup remover eller sæbe . Brug et ansigt krat som er nødvendig for at eliminere døde hudceller og holde dit ansigt godt fugtet .

Diagnose


En øjenvipper mide infektion kan diagnosticeres ved en uddannet speciallæge . Da disse mider er små og ikke kommer ud , når der er lys , kan de kun ses under et mikroskop med minimal belysning . En læge kan tage huden og piskeslag prøver at diagnosticere tilfælde af øjet lash mider . Ofte laboratorieprøver er nødvendige for at udelukke andre medicinske tilstande , såsom acne og lus .Symptomerne på en infestation kløende hud , hår og øjenvipper tab eller sprødhed , rosacea og øjenirritation .

Forside Behandlinger


Milde tilfælde af øjenvippe mider kan behandles i hjemmet . Patienten skal vaske hende øjenlåg , øjenvipper og bryn gang om morgenen og igen før sengetid med en mild , tåre-fri shampoo og vand . En blid scrub kan også bruges til at fjerne døde hudceller . Sæber , scrubs og salver med te-træ eller macadamia-nøddeolie har også vist sig effektive i mide behandlinger . Du bør dog kontakte din læge eller optometrist , før du begynder ethvert hjem behandlinger .

professionelle behandlinger

En læge kan muligvis ordinere specialitet salver for at slippe af øjenvippe mider og bidrage til at afhjælpe symptomer forbundet med dem . Nogle recept antibiotika behandlinger har givet gode resultater hos patienter med øjenvipper mide angreb . Det kan tage mere end ét besøg for patienter at få de ønskede resultater .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.