bivirkninger af besiddelse af en blære

Trangen til at annullere blæren kan ske på det mest ubelejlige tidspunkter . Du kan blive fanget i en trafikprop eller på en vigtig kontor møde og pludselig føler behov for at gå . Med nogen mulighed til rådighed for omgående afskaffelse , vil de fleste af os holder vores blæren for stor længder af tid for at undgå pinlige og rodet ulykker . Selv om det er til tider nødvendigt at afholde sig fra instant urin lindring , kan der være skadelige bivirkninger for at gøre det

Funktion


Blæren er en muskel , der er placeret i bækken regionen og støttes af bækkenbund . Det er en muskel , der holder urinen , indtil det er brugt fra kroppen . Blæren ender i lukkemuskler , der holder urinen i indtil det er manuelt eller ufrivilligt bortvist . Nervesystemet udsender signaler, for at lade os vide, når at tisse og så musklerne i blæren frigivelse til tillade urinen at undslippe .

blærekontrol


Holding en blære i længere perioder kan føre til et tab af blærekontrol eller at kassere dysfunktion . Blæretømning dysfunktion kan forekomme hos børn , der har deres urin for lang og udvide deres blære unødigt . Desuden kan den lukkemuskel ikke reagerer korrekt, hvis urin konstant holdes i blæren . Hvis de nerver , der bærer meddelelser ikke fyring korrekt, det kan medføre, at du bevarer urinen på grund af manglende evne til sphincter muskler til at slappe af . Dette kan medføre urinretention , der kan føre til overløb eller ophobning af bakterier .

Effects


Holding urin længere end nødvendigt , kan føre til flere urin relaterede problemer , herunder urin eller blærebetændelse og nyresygdomme . Når urinen er tilladt at sidde i blæren i længere perioder hvor det kan udvikle et højt niveau af bakterier , der kan føre til disse infektioner . En urinvejsinfektioner-eller UTI-kan føre til mere alvorlige blære og nyre infektioner . Disse betingelser er karakteriseret ved symptomer såsom smerter under vandladning , vedvarende behov for at urinere , feber , kulderystelser og mavesmerter .

Forebyggelse /Solution


Fordi nerverne sender signaler til hjernen , når blæren er fuld , er det vigtigt at være opmærksom på advarselssignaler , at blæren er klar til at fjerne . En følelse af oppustethed er i blæren regionen tyder det på tide at tisse . For at sikre blæren forbliver sund , bør den enkelte vandet så ofte som nødvendigt for at undgå urin oprustning . Hertil kommer , er det tilrådeligt ikke at drikke for meget , før de går overalt, at toiletbesøg ikke foreligger .

Overvejelser

Når behovet for at urinere er konstant eller sjældne det kan være nødvendigt at se en læge for at udelukke enhver nyre eller blære forhold , der måtte findes . Behov for konstant at tisse kan indikere infektion , svag blære eller lukkemuskler . Sjældne vandladning kan være forårsaget af en udvidet blære . En læge kan ordinere medicin eller øvelser til at afhjælpe eventuelle vandladningsproblemer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.