børnesundhed plus indtægter kravene

Ifølge en United States Census Bureau rapport , " Indkomst , fattigdom og sygeforsikring i USA : 2008 , " . antallet af uforsikrede amerikanere steg til 46,3 millioner i 2008 fra 45,7 millioner i 2007 . Sundhedsreform er fortsat en varm politisk og offentlig debat , mens millioner af familier kæmper med valget mellem enten at sætte mad på bordet eller gå uden den nødvendige lægebehandling . New York State har gennemført et program til at gøre dette valg nemmere for lav til middel indkomst beboere med små børn . Dette program kaldes Child Health Plus .

Hvad er barnets sundhed Plus ?


Child Health Plus er en sygeforsikring plan for børn, som er berettiget til Børns Medicaid og er ikke omfattet af nogen anden sygesikring . Indkomst -støtteberettigede børn kan få lægehjælp fra de deltagende udbydere af sundheds- og få adgang til en række sundhedsydelser , herunder tandlægeydelser , vision , tale /høre screeninger , physicals , vaccinationer , X-stråler og laboratorietests, recepter og lang sigt hospital pleje . Barn Sundhed Plus har givet økonomisk overkommeligt sundhedsvæsen for børn siden 1992 og er i øjeblikket kun tilgængelig i staten New York .

Hvem kvalificerer ?


Et barn under 19 år , der er bosat i New York State og er berettiget til Børn rsquo s Medicaid kan kvalificere sig til Child Health Plus . Han må ikke være omfattet af eller berettiget til nogen sygesikring, såsom medarbejder-sponsorerede sygeforsikring , seks måneder forud for ansøgningen . Hvis han har været dækket af sygesikring , kan der være en venteperiode , før han kan tilmelde sig planen .

Indkomst Krav


En husstand skal opfylde programmets retningslinjer for at kvalificere et barn for Børnesundhed Plus . Støtteberettigelse er bestemt af familiens månedlige bruttoindkomst og størrelse . Pr. 202C de maksimale støtteberettigede månedlige indtægt for en familie på fire er $ 2. 939 . Så længe deres månedlige indtægt forbliver under dette beløb , vil børnene have fri sygeforsikring i henhold til planen . Husstande med en månedlig indkomst højere end $ 2. 939 vil blive forpligtet til at betale en månedlig præmie fra $ 9 til 60 dollars per barn op til den plan -specificerede maksimum per familie . For eksempel vil en familie på fire , der omfatter to børn , der har en månedlig indkomst på $ 4. 500 betale en månedlig præmie på $ 18 ($ 9 pr barn ) . Hvis det samme families størrelse øget til otte , og omfatter nu seks børn , og deres indkomst er forblevet den samme , ville de ikke betaler mere end den maksimale præmie på $ 27 som er omfattet af planen . Der er ingen co-betalinger med Child Health Plus .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.