farerne ved rygning Salvia

Salvia , eller Salvia divinorum , er en plante , at folk vokser i deres haver i mange regioner i USA , selv om det er hjemmehørende i Mexico . Nogle mennesker tør bladene af salvie planter og ryge dem , lige som mennesker røg marihuana . Salvia er en hallucinogen og forårsager mere intens effekter afhængigt af røget beløb og styrken af det færdige produkt.

Umiddelbare virkninger


Rygning Salvia er farligt , fordi folk aldrig kan vide , hvordan det vil påvirke dem lige efter rygning den . Selvom det er kendt for at være en hallucinogen , kan intensiteten af virkningerne blive styrket ved styrken af lægemidlet , rygerens vægt , og om de ryger er at kombinere det med alkohol eller andre stoffer . Salvia kan medføre kraftige forringelse af en persons mentale evner , så den person kunne et uheld skade sig selv , andre eller ejendom under indflydelse .

Ingen data


Fordi rygning Salvia er forholdsvis nyt for USA , det hasn ' t er nøje undersøgt . Det betyder, at dens langsigtede virkninger er ukendt . Videnskabsmænd har ikke haft tid til at tilstrækkeligt undersøge, om rygning Salvia kan føre til problemer senere i livet . Også , mens folk tror, at stoffet ikke vanedannende , nogle mener , at spørgsmålet stadig ubesvaret , så godt. Tobak , kokain og mange andre afhængighedsskabende stoffer blev oprindeligt troede ikke at være vanedannende .

Psykologiske virkninger


Folk røg salvie at få sin hallucinogene effekter . Men effekterne kan gå for vidt i nogle mennesker . Salvia menes at forårsage psykose i nogle brugere . Mennesker, der oplever psykose måske allerede har psykiske lidelser , være disponeret for psykoser kan simpelthen røg for meget af lægemidlet, eller røg en stamme , der er for potent .

Lunger


Mens Salvia er ikke kendt for at forårsage lungekræft eller sygdom , er det usundt at ryge noget . Dine lunger er berørt , hver gang du indånder røg ind i dem , uanset art .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.