fisk & gravide kvinder

Den største bekymring for gravide kvinder spise fisk er kviksølv forurening . En gravid kvinde bør aldrig undgå at spise fisk helt , men absolut tage hensyn nogle forholdsregler og retningslinier . Der er mange gavnlige næringsstoffer i fisk , at støtte i udviklingen af deres ufødte barn , så bør gravide kvinder ikke skære fisk helt ude af deres kost , medmindre rådes til at gøre det ved deres læge

Fordele ved Fish


Fisk indeholder mange gavnlige næringsstoffer , herunder omega -3 og B- vitaminer , der hjælper med udviklingen af en babys hjerne . Ifølge Mayo Clinic , er fisk en rig kilde til protein og jern , som er afgørende for en babys udvikling . Mayo Clinic viser også, forskning, hedder det manglende fisk kan bidrage til at ringe sproglige færdigheder og adfærdsmæssige problemer blandt børn .

Kviksølv


Fordi det forurenende kviksølv er fundet i fisk , foreslås det, at gravide kvinder til moderat størrelse af fisk , de spiser . Kviksølv kan påvirke hjernens udvikling ud over nervesystemet af en baby . " The American Journal for Sygdomsforebyggelse " siger , at fisk ikke behøver at blive skåret ud af gravide kost helt . På grund af kviksølv niveauer i fisk , har FDA fastsat særlige retningslinjer for fisk indtag for børn , kvinder der er gravide eller dem, der søger at blive gravid .

retningslinjer


FDA tyder på, at ikke mere end 12 ounce af lav-kviksølv fisk bør spises i en uge . Fisk med det laveste kviksølvindhold indeholder krabber , havkat , skrubbe , kuller , hummer , laks , rejer og tilapia , blandt mange andre . Fisk med den højeste kviksølv bør undgås til gravide kvinder og omfatter Grouper , sværdfisk , tilefish og haj . Fisk i mellem de højeste og laveste niveauer af kviksølv bør modereres til tre 6- ounce portioner i en måned . Disse fisk omfatter helleflynder , tun , saltvand bas , ørnefisk , blufish og havørred .

Forholdsregler


Gravide kvinder bør undgå rå fisk og skaldyr som følge af skadelige bakterier eller virus . De bør også undgå enhver kølede røget fisk og skaldyr og noget, der var fanget i forurenet vand . Ifølge Mayo Clinic , bør gravide kvinder også være opmærksomme på deres lokale fisk rådgivning , der skal sikre, at de ikke spiser noget med kemiske stoffer . Alt fisk og skaldyr , der er spist skal koges ordentligt , med en indre temperatur på 145 grader Fahrenheit .

Counterpoint

The Mayo Clinic citeret en britisk undersøgelse udført i 2007 foreslog , at der efter FDA retningslinjer gør mere skade end gavn for gravide kvinder . Ifølge undersøgelsen var der ingen negative virkninger for kvinder, som spiste mere fisk og skaldyr , at hvad FDA foreslået. Men kvinder, der spiste på kravene i FDA eller lavere var mere tilbøjelige til at have børn med kommunikationsproblemer , finmotoriske evner spørgsmål og generelle opførsel problemer , ifølge denne undersøgelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.