forsyninger til handicappede

Mange mennesker har handicaps af varierende sværhedsgrad . De kræver visse leverancer til at gå om deres daglige aktiviteter så let som muligt . De læger, terapeuter og andet sundhedspersonale kan anbefale visse leverancer til de bedste støtte det handicap befolkningen afhængig af deres grad af behov . Nogle af leverancerne kræve yderligere bistand, der skal anvendes , men mange kan bruges af handicappede person uden hjælp .

Mobilitet


Afhængig af handicap , kan en person har brug for hjælp med at gå eller komme rundt fra sted til sted . Stokke og vandrere er tilgængelige for folk , der kan gå , men har en svaghed med en eller begge ben . Kørestole er for dem, der ikke er i stand til at gå lange afstande på grund af skade eller sygdom . En fordel ved at anvende en kørestol , er evnen til at opretholde overkroppen styrke . Elektriske kørestole eller scootere er også en god mulighed for at komme rundt både indendørs og udendørs for at fuldføre ærinder . Alle disse forsyninger er bærbare og kan passe ind i en bil eller varevogn , afhængigt af deres størrelse .

toilettet og bade


Bedside kommoder er populære for handicappede med begrænset mobilitet , der ikke kan gå fra sengen til badeværelset under nat . De er små , bærbare toiletter med en container eller spand under toiletsædet . Beholderen tømmes og skylles efter brug . Et hævet toiletsæde er også en mulighed for lettere toiletbesøg . Det oprejste sæde er placeret over den regelmæssige toilet og forhindrer den person fra at skulle sidde ned lav . Gelændere i brusebadet eller badekarret vil hjælpe en handicappet person komme ind og ud lettere og mindske risikoen for fald . Et brusebad stol er også en nødvendig forsyning . Dette giver komfort for dem , der ikke er i stand til at stå op under et brusebad eller til at sidde ned i en lav badekar .

Overførsel


For en person , der ikke kan bære vægten på deres ben , overføre fra en seng til en stol eller et brusebad er en vanskelig opgave . En mekanisk eller hydraulisk lift bruges til at overføre den person og for at undgå skade enten patienten eller plejeren . Elevatorer kræver bistand på 1 til 2 personer til brug . Forskellige lifte er tilgængelige , afhængigt af den konkrete brug for, til medicinsk levering butikker online .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.