hus skimmel & dens virkninger på mennesker

Mug og sporerne , den producerer , kan skabe alvorlige sundhedsproblemer i mennesker og kæledyr . Mold forebyggelse kan fjerne en stor del af problemet , men forsigtighed bør anvendes i områder , hvor luftfugtigheden , oversvømmelser og fugt er en konstant faktor i hjemmene. De forskellige former for mug virkning mennesker på forskellige måder , især personer med svækket immunforsvar og luftvejssygdomme , og kontakt med mug skal undgås

Mold


Ifølge CDC , kan forme findes inde og udendørs . De er en svamp , og det vides ikke, hvor mange arter af skimmel findes , men kan anslås til op til 300. 000 plus ifølge CDC . Luftfugtighed , fugt og varme er faktorer i mug vækst og spredning , hastighedsoverskridelser processen med reproduktion af skimmelsporer , som er flyttet over en bolig gennem kanalen arbejde og varme ventilationskanaler . Svampesporer , i modsætning til forme sig , overleve kan tørre og hårde betingelser .

Typer


Tre grupper af forme påvirker mennesker og dyr på forskellige måder . Allergifremkaldende forme generelt har en effekt på dem , der er allergiske over for skimmelsvampe eller personer med astma . Sygdomsfremkaldende forme resultere i infektioner og kan have barske virkninger på immunsystemet , især dem med allerede undertrykt immunforsvar . Den tredje , toksigent forme , kan resultere i alvorlige hede problemer for nogen . Disse forme kan resultere i kræft og andre radikale sygdomme og betingelser .

Effects


Nogle af de sundhedsmæssige problemer i at leve med mug i hjemmet , bortset fra den fælles allergi overfor skimmelsvamp , åndedrætsbesvær og hoste , ånde knaphed, træthed , kræft , immunforsvar problemer , gastrisk sygdom , astma , blodig opspyt hos børn og ældre og reproduktive effekter , ifølge Dr. James Li på Mayo Clinic . Disse kan øges, hvis skimmel ikke er ryddet ud i en anbefalet måde . Forkert oprydning kan føre til spredning af mug og fremme hurtigere produktion af sporer .

Forebyggelse


Den eneste måde at styre formen i et hjem er at fjerne de miljøer , der fremmer skimmelsvamp . Ryd op fugtige områder , tørre ud våde kældre så hurtigt som muligt , udstødning damp fra madlavning og brusere , brug en affugter og rene områder , der holder fugt i hjemmet . Bestemte områder af bekymring, er kældre , badeværelser og mørke fugtige rum . Tør ned flader med blegemiddel og tør grundigt for at forhindre mug sporer . Oversvømmelse zoner har øget mug problemer .

advarer

Kontakt med mug bør undgås ved rengøring . Brug en ansigtsmaske og gummihandsker , når du tørrer ned mug overflader som skimmelsporer kan påvirke kroppen via huden . Undgå at installere tæpper i fugtige områder , da dette fælder fugt under tæppet og kan øge mug Spore produktionen . Vær opmærksom på dufte , der kan indikere skimmelsvamp er til stede , men ikke synlige. Rent vand spild , lækager og reparation drypper så hurtigt som muligt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.