hvad er farerne ved Arbonne produkter ?

Virksomheden Arbonne anvender en holistisk tilgang til at udvikle personlig pleje og wellness produkter til huden , sind og krop . For at garantere produktets sikkerhed , Arbonne beskæftiger en streng intern Renhed og sikkerhed Ingrediens Politik og følger den globale forskrifter af forskellige sundheds- agenturer rundt om i verden . Sikkerheden ved visse ingredienser i Arbonne produkter er blevet genstand for debat

første ingrediens i Concern


Nogle Arbonne produkterne indeholder natriumlaurylsulfat, eller SLS , der er almindeligt til stede i shampoo og krop vasker . SLS er bredt anerkendt blandt det videnskabelige samfund som et hudirriterende . Det er hurtigt absorberes og vedligeholdes i øjnene , hjerne , hjerte og lever , som kan have skadelige langsigtede virkninger .

anden ingrediens i Concern


Et andet element omtvistede ammonium lauryl sulfat ( ALS ) . Det anbefales i begrænset doser for at mindske risikoen for skader . Denne ingrediens er et giftstof , der kan forårsage irritation i huden , øjne og lunger . ALS er sikrest som et produkt , der er skyllet af og på .

tredje ingrediens af Concern


Parabener såsom methylparaben og propylparaben er til stede i visse produkter . Formålet med parabenerne er at forhindre vækst af mikroorganismer og forlænge produktets holdbarhed . De er kategoriseret som giftige og ofte årsag til allergiske reaktioner og hududslæt .

fjerde ingrediens i Concern


Triethanolamin eller te er en pH balanceaksel med kræftfremkaldende potentiale , der kan skade huden og slimhinderne . En undersøgelse fra 1999 af National Toxicology Program fundet inkonklusiv beviser for kræftfremkaldende potentiale , men fandt dyr udsat for lave doser udviklet hud erosion , mørk hyperpigmentering , inflammation og skorpet hud udseende .

Konklusion

Nogle Arbonne produkter må ikke egnet for folk med sart hud. Der er dog Arbonne 's produkter fremstillet i henhold til reglerne i talrige sundhedsorganisationer bestemmende produkt sikkerhed og sandsynligvis sikkert for folk med normal hud .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.