hvad er fordelene ved overgangsalderen ?

:
Kvinder undertiden skræk eller endda frygt overgangsalderen , men sandheden er , at det har flere positive træk . Overgangsalderen kan være en tid til at slappe af. Mange af de smertefulde , ubehagelige og ubehagelige dele af at være en kvinde , er overstået, og kvinder kan få en følelse af frihed , som de aldrig har haft før.

Ingen menstruation


Når kvinder har deres menstruation , de normalt bløder 3 til 5 dage. Puder og tamponer kan være rodet . Tamponer har også været forbundet med toksisk shock syndrom . Selv om det nu klart, at brug af tampon ikke er den eneste kilde til TSS , er menstruation stadig involveret i omkring halvdelen af alle tilfælde af denne sjældne sygdom . Også smerter under menstruation er et problem, der kan være alvorlig nok til at afbryde daglige aktiviteter for nogle kvinder . Efter overgangsalderen . disse problemer er væk .

No More Præmenstruelt Problemer


præmenstruelt syndrom symptomer omfatter hovedpine , oppustethed , træthed , søvn og spise uregelmæssigheder , brystspænding , irritabilitet og humørsvingninger . Symptomerne kommer langs en uge eller to, før den menstruation . Ifølge Mayo Clinic fødselslæge Mary Gallenberg , MD , omkring 30 procent af kvinderne , der er i deres menstruation år har PMS . En endnu mere alvorlig præmenstruelle ve er i vente for omkring 8 procent af dem med PMS : præmenstruelle dysphoric lidelse. I PMDD , er de følelser af angst , at være på kant , irritabilitet og vrede så alvorlige, at arbejde og sociale relationer lide.

Ingen Graviditet Bekymringer


Når en kvinde er gået gennem overgangsalderen , hun ikke længere skal bekymret om graviditet . Især i en alder af de fleste kvinder i overgangsalderen , kan graviditet være et problem , og indebærer helbredsmæssige bekymringer og livsstilsændringer . Den omstændighed, at graviditeten er i fortiden , er en lettelse for de fleste kvinder . Prævention enheder eller piller er ikke længere nødvendige , hvilket gør sex mere sorgløs .

Mindre Prescription Restriktioner


Der er mange receptpligtig medicin , der ikke kan træffes , når en kvinde er stadig menstruation . Der er en bekymring for, at kvinden kan være gravid og ikke være klar over det . Hvis medicinen er skadelig for et foster , kan en kvinde med enhver mulighed for graviditet ikke tage det . For eksempel kan en gravid kvinde ikke bruge bestemte acne medicin såsom Accutane , retin-A , og tetracyklin . Hvis en kvinde er i overgangsalderen , kan hun træffe en beslutning om en medicin baseret på hendes læges anbefalinger om hendes egen personlige sundhed .

Færre lægelige begrænsninger

Når en kvinde går til sin læge , vil lægen gerne vide, om hun er gravid eller kan blive gravid . Procedurer , der kan skade et foster er ikke off grænser for en overgangsalderen kvinde . Procedurer , der normalt ville påvirke kvindens evne til at få et barn senere er ikke længere en kilde til kvaler beslutningsprocessen om, hvorvidt at opgive muligheden for at få et barn . Efter overgangsalderen , er der en form for frihed i lægebehandling, der giver kvinder flere muligheder .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.