hvad er samspillet mellem dayquil & Ambien ?

Recept sove støtte Ambien er en tidsplan 4 kontrollerede stof . Dayquil er en over -the-counter koldt og allergi medicin specielt sammensat til ikke at gøre dig søvnig som dens natten modstykke , Nyquil . Dayquil er kendt for at interagere med 282 forskellige lægemidler . Ambien er ikke en af dem

Ambien


Ambien eneste aktive ingrediens er zolpidemtartrat , en hurtig virkende beroligende , at læger ordinere for søvnløshed . På grund af sin vanedannende , er det klassificeret som en tidsplan 4 kontrollerede stof . Ambien normalt er ordineret til kortvarig brug : to til seks uger

Dayquil


Dayquil aktive ingredienser er acetominofen , dextromethorphan og pseudoephedrin hydrochlorid . Acetominofen er en smertestillende eller smertestillende . Dextromethorphan undertrykker hoste refleks . Pseudoephedrin hydrochlorid falder nasal og bihuler ved faldende nasal og sinus passager . I modsætning til Nyquil , har Dayquil ikke har antihistamin til at gøre dig søvnig .

centrale nervesystem


Dayquil 's acetominofen og dextromethorphan handle på det centrale nervesystem til at undertrykke smerter og hoste . Ambien 's zolpidemtartrat arbejder også på det centrale nervesystem , og hjælper dig til hurtigt at falde i søvn .

mulige interaktioner


Enhver recept eller over -the-counter narkotika undertrykke det centrale nervesystem har mulighed for at øge den sedative effekt af Ambien . Selv Dayquil og Ambien ingen har rapporteret interaktion , er det bedst at være opmærksomme på muligheden .

Dayquil Allergi

Dayquil Allergi indeholder chlorpheniramine et antihistamin, samt pseudoephedrin . Vær forsigtig , da dette Dayquil formulering kan forårsage overdreven døsighed , hvis det tages med Ambien .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.