hvordan du bliver en surrogat mor i North Carolina

Par, der ikke kan få deres egne børn føler sig ofte håbløs og sønderknust . Nogle gange er den eneste måde, hvorpå en ufrugtbar par kan undfange et barn , er gennem hjælp af en rugemor . En surrogat mor er en kvinde, der er villig til at bære til sigt og føde et barn dannet af æg og sæd af de andre par eller af donorer :

1 .
afgøre, om du er en acceptabel kandidat til surrogacy . Staten North Carolina kræver erstatning ansøgere i alderen 21 og 42 , ikke røg og være et amerikansk bosiddende . Ansøgerne skal ikke udnytte statslig bistand og skal allerede have født deres egen sunde barn .
2 .

Find en North Carolina surrogat agentur , såsom Baby Steps , LLC , eller Center for Surrogat Forældre , til at anmode om en ansøgning . Ansøgninger kan udfyldes og indsendes online eller ved personligt fremmøde på agenturets kontor . At udfylde og sende din ansøgning .
3 .
Vent , mens det organ, du har valgt fuldfører en kriminel baggrund check . Hvis du består din baggrund check , vil du så nødt til at gå igennem en komplet medicinsk eksamen .
4 .
mødes med en rådgiver , som vil give dig profilerne af par med behov for en rugemor . Vælg parret , for hvem ville du føle sig godt tilpas som surrogat . Din ansøgning vil blive forelagt de par af dine valg . Hvis de vælger du at være deres surrogat , vil agenturet arrangere et møde mellem dig og parret .

5 .
begynde processen med befrugtningen . Du og parret for hvem du er ved at blive et surrogat vil være i stand til at vælge mellem kunstig befrugtning og IVF .

gode råd og advarsler


 • Ansøgere uden sygesikring kan ikke deltage i North Carolina surrogacy program .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.