hvordan du fjerner coliforme bakterier

Bakterievækst i vandet er aldrig et godt tegn . Hvorvidt bakterier er harmløse , som de fleste coliforme , eller er skadeligt , ligesom E. coli , kan det være et tegn på, at kilden er forurenet . Selv om coliforme ikke er typisk skadelige , der er tilfælde , hvor det kan resultere i sygdom , især for dem med nedsat immunforsvar . Som en følge heraf er behandling af vand og fjernelse af bakterier væsentligt :

1 .
Tilføj sollys og UV- stråler til vandet kilde. Ifølge Penn State , tilføjede UV lys til kilden er udbredt , fordi det ikke kræver brug af kemikalier . Det er ikke effektiv , når den bakterielle vækster har nået et højt niveau , retning af 1. 000 kolonier af bakterier hver 100 ml vand , men det kan bruges før de bakterier kommer til dette punkt .
2 .


Filtrer vandet . En vand filter kan købes i hjemmet varer butikker , supermarkeder, apoteker og butikker som Walmart eller Target . Vandfiltre er designet til at fjerne urenheder fra vandet .
3 .
Tilsæt vand til en gryde og kog det . Kogt vand dræber bakterier , før det kan forårsage skader på kroppen . Kog vandet før drikker og efter filtrering til de bedst mulige resultater .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.