hvordan du søger efter handicappede krigsveteraner ydelser

For enhver amerikansk veteran , der er handicappet , er der en bred vifte af tilgængelige ydelser . Føderale og statslige statslige midler afsat til handicappede veteraner . Handicappede fordele for veteraner er tilgængelige for sådanne spørgsmål som finansiel bistand og college /erhvervsuddannelse . En søgning efter handicappede krigsveteraner fordele kan ske via internettet eller ved at tale til en Veterans Administration repræsentant på telefonen eller personligt
1 .
Besøg amerikanske Veteran Affairs ( VA ) hjemmeside for at søge efter invaliditetsydelser. Du kan endda søge om ydelser på VA hjemmesiden , eller hvis du har spørgsmål , så ring 800-827-1000 for at tale med en VA repræsentant overalt i USA En VA repræsentant eller VA hjemmeside kan hjælpe dig med at finde det nærmeste VA kontor .
2 .
Kontakt din tilstand 's VA afdeling og anmode om oplysninger om handicappede krigsveteraner fordele . Din tilstand 's VA kan også hjælpe dig med at udfylde de papirer eller finde assistance du måske brug for i søgningen efter og bad invaliditetsydelser.

3 .
Søg regeringen hjemmesiden Disability. gov for at finde ledige veteraner invaliditetsydelser oplysninger . Dette websted har en bred vifte af handicappede personer og tilbyder en stærk støtte for nogen handicappede og har brug for hjælp .
4 .
Tal med en repræsentant på din lokale Social Security Administration kontor eller besøg Social Security Online . Social Security Administration serverer både handicappede civile og veteraner , så omfatter det organ i din søgning for eventuelle handicappede fordele.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.