hvordan maling farver virkning stemninger & følelser

Farve har været længe været menes at behandle lidelser , påvirker humør og indflydelse følelser . Kinesiske bøger af medicin registreres farve diagnoser over 2. 000 år siden . Arabere og egyptere har også vist sig at benytte skemaer med farveterapi , kaldet " chromatherapy " i dag . I 1940'erne , S. V. Krakov eksperimentelt viste , at farven påvirker nervesystemet . Brug varme farver til at fremme samtalen og en legende stemning og kølige farver indbyder til afslapning og tænkte , når de overvejer maling farver til dit hjem .

Gul


Farven gul kan stimulere mental aktivitet , fremme en følelse af velvære og lykke . Gul står for tillid , skinner optimistisk og styrker med energi . Brug denne farve i hjemmet kontorer , køkkener og spisestuer , men undgå soveområder ( især barnets soveværelser ) .

Orange og Rød


Mens orange og rød er forskellige farver , de er tæt på nuance og beslægtede på følelser stimulation . Orange stimulerer aktivitet , appetit og tilskynder samtale . Det brister med Glæde , og kan være en stimulans . Rød har vist ved Krakov at øge blodtrykket og puls , samt stimulere binyrerne (kilden til adrenalin ) . Brug disse farver i indgangspartier , spise , leve-og legerum .

Pink


Pink roligt nærer , beroliger og lindrer , mens minder os om en trøstende moderen omfavnelse . Brug i stuerne , børneværelser og soveværelser . Farven pink menes at undertrykke appetitten , så brug den sparsomt i køkkener . Bemærk, at du ikke behøver at male et helt rum lyserød , accenter i dekorationer eller blomster kan give den samme effekt .

Purple


Den foretrukne tidligere royalty , lilla er sikker , værdig og målrettet . Lilla er en kombination af røde og blå , hvilket giver en balance mellem øget opmærksomhed blandet med en beroligende afslappende effekt . Brug i stuer og soveværelser og bruge lys lavendel-lignende lilla i badeværelser samt .

Blue

Den blå vand og himmel producerer de kendte afslappende og beroligende effekt ligger i begge . Disse effekter blev bekræftet i Krakov eksperimenter . Farven blå kan mindske spændingerne og fremme blid kommunikation . Brug denne farve i områder med tanke afspejler og men undgå i områder, hvor aktiviteten er opmuntret ( såsom køkken og hjemmekontoret ) .

Grøn

Green er forfriskende , forny og beroligende . Cirka 32 procent af kegler ansvarlig for, farve i øjet er grønne kegler , da grøn er den fremtrædende farve i den naturlige verden . Grøn er nyttigt for en mur , der tjener som en kulisse til tilbehør , da det er en farve , der vil producere sine virkninger uden at være iøjnefaldende .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.