hvordan man kan afgøre krop ramme

Big-udbenet , fine og robuste er alle almindelige ord, som beskriver vores ramme og skelet struktur. Mens mange er afhængige af deres øjne for at gøre disse sondringer , der er en metode til at bestemme din plads ved hjælp af medicinske retningslinjer .

dog tallene kan snyde . I fortiden , også størrelsen diagrammer bruges kroppen ramme fastsætte retningslinier for sikker vægt . For mange er disse vægtklasser ikke arbejde en lille indrammet , muskuløs kvinde kan komme op som fede i overensstemmelse med ældre diagrammer . Hvis du ønsker at vide , hvad vægten er sundt i forhold til din ramme , så tal med en læge eller anden autoriseret læge med henblik på de mest aktuelle oplysninger.

1 .
Mål din højde . Stand mod en dør eller et andet lige , høje overflade og skabe et mærke på toppen af dit hoved med blyanten . Mål fra gulv til dette mærke og registrere resultaterne i inches . Skriv dette nummer ned .
2 .

Mål dit håndled . Wrap båndet rundt om den og registrerer antallet , eller har en ven at gøre det . Skriv dette nummer ned .
3 .
Sammenlign højde og håndled måling til at finde din krop rammestørrelse . For kvinder højde fra 5 fod 2 inches til 5 fod 5 inches , et håndled måler under 6 inches er lille , op til 6,25 inches er medium og over 6,25 inches er stor . For damer over 5 meter 5 inches , en lille ramme håndled er under 6,25 inches , er middel fra 6,25 inches til 6,5 inches og store er over 6,5 inches .

For mænd over 5 meter 5 inches , en lille ramme har en 5,5- tommer til 6,5- tommer håndled , medium et 6,5- tommer til 7 . 5- tommer håndled og store er over 7,5 inches .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.