hvordan man stopper ældre forældre fra at køre bil

Hvis dine gamle forældre stadig kører , og du er bekymret , arrangere en kort biltur med dem at holde deres kørsel . Hvis de kører på upassende hastigheder , drift på tværs af baner , har svært ved at fokusere eller se , undlader at lægge mærke til fodgængere eller har andre lignende problemer , planlægger at tale med dem om at give op at køre . Forstå at kørslen pensionering kan være et følsomt emne , med mange bilister bange for at miste deres uafhængighed . Lytte til deres frygt og kommunikere med dem åbent , snarere end at give dem en en -vejs foredrag om sikkerhed .
1 .
metode dine gamle forældre om tilbagetrækningen fra at køre før det bliver et alvorligt problem. Må ikke vente med at have denne samtale, efter at dine forældre har været i en ulykke .

Forbered samtalen ved at udvikle en tjekliste over grunde til, at du er bekymret . Disse grunde kan omfatte medicinske tilstande , dårligt syn og om ikke dine forældre har problemer med at huske velkendte ruter . Du kan endda placere skylden et andet sted , ved at fortælle dine forældre du er bekymret for andre hensynsløse bilister ned i dem .
2 .
udvikle svar til sandsynlige indvendinger . For eksempel kan dine forældre hævde , at den offentlige transport i deres by , er minimal, og at de stadig nødt til at gå dagligvarer . Dit svar skal være en løsning , som ved at tilbyde at tage dem shopping hver uge eller køb dagligvarer online til levering til hjemmet.

3 .
Start en passende diskussion . De AARP genkender to typer af førerens pensionering diskussioner . Den første kaldes en " Level One " diskussion , hvor du lægge et fundament af henkastet diskutere køresikkerheden . Dette sætter en tone til senere diskussioner , når dine forældre virkelig har brug for at give op at køre . Den anden diskussion , "niveau to, "optræder, når en ældre person lægger sig selv og andre i fare ved fortsat at drive og han nødt til at stoppe øjeblikkeligt . Afhængigt af dine forældres personligheder, dog kan de ikke ønsker at opgive bilnøgler efter blot en eller to diskussioner .
4 .
Tag dine forældre til øjenlæge . Hvis deres visioner forstyrrer kørslen , kan de lytte til en professionel rådgivning om dette spørgsmål . Du kan ønske at oprette en aftale for dig selv med deres øjne læge på forhånd , for at få sin udtalelse om deres sikkerhed under kørsel.
5 .

Ring dine forældres læge , især hvis de tage medicin . Informere hende , at du er bekymret for dine forældres sikkerhed under kørslen , og at du ønsker at bringe dem i for en aftale . Din læge kan muligvis hjælpe dig overbevise dine forældre til at stoppe kørslen ved at påpege , at den medicin de tager , kan gøre dem døsig . Eller kan hun pege på en specifik medicinsk tilstand gør det usikkert for dem at køre .
6 .
Ring til din lokale afdeling af motorkøretøjer, hvis dine forældre stadig insisterer på at køre . MSNBC. com anbefaler beder DMV at anmode om , at dine forældre tage en køreprøve , fordi en fyr bilist anmeldt dem som kører uregelmæssigt .
7 .
Spørg dine forældre , hvis du kan låne deres bil , mens din bil bliver repareret , en anden strategi, der anbefales af MSNBC. com . Dette kan være en mulighed, hvis dine forældre nødt til at stoppe kørslen umiddelbart før de skade sig selv eller andre . Dette kan hjælpe dig købe noget tid at overbevise dine forældre til at trække sig tilbage fra kørslen.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.