kemikalier i paptallerkener

Du ønsker at give din familie med de bedste valg muligt, især når det kommer til sundhed . Det er vigtigt at stille spørgsmål om de objekter, du bruger på en dag- til-dag basis , såsom hvor tingene kommer fra , og hvordan de er fremstillet . Paptallerkener er ingen undtagelse . Den bekvemmelighed i denne engangs tallerkner har eksisteret i årtier , men da var det sidste gang du forsket fremstillingen af paptallerkener ? Toksiner og kemikalier findes i paptallerkener , som flygtige organiske forbindelser ( VOC ) , polystyren og dioxin . De fleste kemikalier er tilføjet under produktionsprocessen , som i blegning papir hvidt :

VOC


flygtige organiske forbindelser er fundet i mange ting fra maling til paptallerkener . VOC er gasser , der frigives fra ting, såsom maling på væggene i dit hjem eller endda dit kontor printer . Ifølge Environmental Protection Agency ( EPA ) , kan VOC forårsage både kort og lang sigt sundhedsmæssige konsekvenser . EPA også, at dets " Kontor for Forskning og Udvikling " Total Eksponeringsvurdering Metode ( TEAM ) Study " ( bind I gennem IV , der blev afsluttet i 1985 ) fandt niveauer på omkring et dusin almindelige organiske stoffer kan 2 til 5 gange højere inde boliger end udenfor , uanset om boligerne er beliggende i landlige eller meget industrielle område . " Det noterer sig også , at disse stoffer kan forblive inde i dit hjem længe efter den indledende off-gasning .

VOC forårsager en række sundhedsproblemer , der omfatter irritation af øjne , næse og hals , skader på lever og nyrer og kvalme .

Polystyren


Ifølge den amerikanske Kemi Rådet , styren er fremstillet af olie og er den vigtigste råvare komponent i at gøre polystyren . EPA og styren Information og Research Center siger dette kemikalie er ikke giftigt , når det udsættes i små mængder. Men , olie er ikke en vedvarende ressource , og der er dens indvirkning på miljøet til at overveje , så godt.

Dioxin


Dioxin er et kemisk stof brugt til at afblege træmasse , som er en stor del af paptallerkener . Dioxin og den nært beslægtede kemiske furan udgør en gruppe af klorerede forbindelser, der vurderes af EPA at være et af de farligste kemikalier til miljøet . Ifølge en artikel i Science News , EPA 's David smart " fortalte Science News , ' Vi har vurderet, at emission til luften [ af dioxiner og furaner fra U. S. kommunale forbrændingsanlæg ] bidrage fra to til 40 kræfttilfælde om året '. "

Dioxin -og sundhedsmæssige effekter


Health Canada mener dioxin at være en giftig kemisk og anerkender dets forhold til en række negative reaktioner i lab forsøg med dyr . Men denne ledelsesorgan ikke bemærkning " typen og forekomsten af disse effekter typisk afhænger af omfanget og varigheden af eksponeringen . " Sådanne sundhedsskadelige reaktioner kan omfatte hudlidelser , problemer med leveren , udviklingsmæssige effekter , forringelse af immunforsvaret og endokrine systemer , reproduktion værdiforringelse og visse kræftformer . Selv om det også bemærkes , at omfanget af disse reaktioner afhænger af faktorer som omfanget af eksponering og generelle sundhed .

miljøvenlig paptallerkener

Du kan købe miljøvenligt papir plader . Se efter etiketter på emballage , der betegner materialet er genanvendt eller genbrugt , såsom " Post -consumer Materiale "," afsværtet Materiale , "og " Post-Mill materiale. " Det er også muligt at finde klor-og blegemidler uden papirprodukter , som er bedre for din sundhed og miljøet . Hamp, bambus og andre landbrugs- baserede fibre er også alternativer til at bruge papirprodukter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.