mad og tinnitus

Tinnitus kan være en irritation eller maddening til dem , der lider af denne auditive sygdom . Selv om der er lægemidler til rådighed til at kontrollere den uophørlige ringer , kan det også være hjulpet eller forværret ved at spise eller undgå visse fødevarer . Det er vigtigt at forstå de fødevarer komponent for denne sygdom , hvis du ønsker at kontrollere tinnitus :

Mål Tinnitus


Mål tinnitus er karakteriseret ved konstant eller intermitterende lyden af hjertet pumpende , strømmen af blod gennem halspulsåren og andre kropsfunktioner . Dette er en sjælden form af sygdommen er karakteriseret ved auditive lyde , der er hørt af den Lidende og dem omkring ham . Dette er ofte forårsaget af uregelmæssigheder i det vaskulære system , muskelsammentrækninger eller indre øre mangler .

Subjektive Tinnitus


Subjektiv tinnitus er kendetegnet ved en ringende , summende , blæser , brølende og selv klirrende i ørerne . Den nøjagtige årsag til dette er åben for debat , men det er sandsynligt forbundet til hjernen eller øregangen . Selvom det ikke er dødelige eller kritiske , kan dette være en gene for den Lidende . Andre symptomer forbundet med subjektive tinnitus er høretab , svimmelhed og balance problemer .

Salt


Der har været en forbindelse mellem tinnitus og salt indtag af den Lidende . Folk , der undgår salt fødevarer har en forringelse af den tinnitus , men dem, der spiser salt mad såsom hurtig eller forarbejdede fødevarer se en umiddelbar forværring af sygdommen. Salt begrænser blodkar og er direkte relateret til blodtryk og kan reducere blodtilførslen til hjernen og ørerne .

Sukker


Sukker er en nødvendig komponent til en velfungerende auditive system . Ifølge den Tinnitus Formel hjemmeside , også fra 84 til 92 procent af folk med tinnitus har en metabolisk sukker lidelse , der forårsager en overskydende beløb af insulin i blodet . Sukker bør reguleres på samme måde som den diabetiske kost og den bør falde, hvis ikke fjerne tinnitus i nogle syge .

Advarsel

Mens kost kan hjælpe med tinnitus , hvis du bemærker en ringen for ørerne eller andre auditive problemer , er det vigtigt at søge råd hos en læge . Mens tinnitus er et fælles problem , bør det være diagnosticeret af en professionel til at sikre, at det ikke er tilsluttet en mere alvorlig sygdom . Også , kost er en vigtig del af kontrollerende tinnitus , men du bør følge alle medicinske rådgivning fra din læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.