n.c.

Lav indkomst amerikanere ofte ikke har nogen sygeforsikring . For at hjælpe dem til at betale lægeregninger , den føderale regering skabte Medicaid i 1965 . Det er et program administreres af staten regeringer , der indrømmer omfattende , kvalitet sundhedspleje dækning for dem, der ellers ikke ville tillade det . North Carolina tilbyder en Medicaid program til sin borgere med lav indkomst , der omfatter adgang til en række fordele .

Doctor Services


North Carolinas Medicaid -program byder på flere lægens ydelser . Disse omfatter ambulant behandling såsom løbende læge pleje eller fysisk terapi . Alle vareleverancer og narkotika er nødvendige for at udføre disse tjenester vil blive dækket af Medicaid . Medicaid også omfatter enhver medicinsk nødvendige laboratorie -og røntgen- tjenesteydelser bestilt af en læge . De fleste tjenester er gratis , men nogle ambulante sygehus tjenester kræver en $ 3 co-betaling .

Hospital Services


Medicaid dækker alle nødvendige indlagte hospital besøg i North Carolina , plus alle de kvalificerende udgifter påløbet under besøget , som specialistbehandling og forsyninger . Medicaid vil også omfatte ambulant transport for op til 24 besøg om året .

Dental Services


North Carolinas Medicaid program tilbyder fuld dental dækning . Enrollees kan gå til tandlæge for behandling af eventuelle mundtlige sygdomme eller tilstande . De kan også gå til tandlægen for at opretholde tilstrækkelig dental sundhed og forebygge sygdom og hulrum . Personer med handicap i forbindelse med munden , er kvalificeret til at modtage nødvendige tandbehandlinger .

Forebyggende Services


North Carolina deltager i Medicaid 's Early og regelmæssig screening Diagnose og behandling Program . Det hedder sundhedstjek i North Carolina . Sundhedstjek tilbyder forebyggende screeninger for Medicaid enrollees under 21 år . Screeningen omfatter en fuldstændig fysisk undersøgelse , ernæringsmæssige eksamen , livstegn , vaccinationer , og hørelse og vision screeninger .

Case Management

Medicaid tilbyder tjenester af en socialrådgiver til at give sagsstyring for nogle enrollees . Dette omfatter alle, der har været udsat for misbrug eller forsømmelse , eller har været smittet med hiv eller aids .

Transport

North Carolina Medicaid enrollees der ikke har adgang til en pålidelig kilde til transport kan anmode om ikke-akut transport , som omfatter billetter til bus eller taxa , for at komme til og fra en Medicaid ydelser, der dækkes .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.