ressourcer til lav indkomst prænatal pleje

Sundhed behandlere enige om, at opnå tilstrækkelige prænatal pleje er afgørende for en sund graviditet og en sund baby . Kvinder , der ikke har sygeforsikring , eller har begrænsede økonomiske ressourcer er mere tilbøjelige til at give afkald denne vigtige pleje , som kan sætte både dem og deres babyer i fare . Heldigvis er der mange ressourcer til lav indkomst prænatal pleje til rådighed .

Graviditet Medicaid


Gravide kvinder, som ikke har sygesikring , og hvis indkomst ligger under minimumskravet for deres tilstand , kan kvalificere sig til graviditet Medicaid . Denne type Medicaid betaler for lægebesøg , hospitalsindlæggelser og receptpligtig medicin i forbindelse med graviditeten , og varer omkring seks måneder efter, at barnet er født , eller graviditeten ender . Kontakt Institut for Human Services i din by for at lære mere om de krav og ansøgningsprocessen .

glidende skala sundhedsklinikker


De fleste byer har sundhedsklinikker , der opererer på en glidende skala . Planned Parenthood , for eksempel , tilbyder graviditetstests på lidt at ingen afgift , baseret på indkomst af patienten . Klinikker , der tilbyder omfattende prænatal pleje findes også . Baseret på antallet af mennesker, der bor i din husstand , og din samlede indkomst , prænatal pleje er tilgængelige ved lav og endda uden omkostninger for visse personer. Tjek din telefonbog eller søge online for klinikker i dit område eller spørg din sagsbehandler for en liste over klinikker .

WIC


En sund , nærende kost til gavn for både gravide kvinder og deres babyer . WIC er designet til at give gravide og ammende mødre , samt børn under fem år, med mad kuponer til mælk , ost , brød , juice og andre grundlæggende sund mad artikler . Egnethed vurderes ved at kontrollere graviditet og /eller i alderen alle børn bosiddende i husholdningen , og efter indkomst , som skal være på eller under statens standarder for at kvalificere sig . Kontakt din lokale DHS kontor først at lave en aftale for at bestemme WIC støtteberettigelse.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.