socialt arbejde & ældre misbrug

Ældremishandling er en udbredt problem i samfundet , der lover at forværres så mange store årgange går på pension , enkeltpersoner lever længere og samfundet fortsætter med ikke at finde en løsning . Nogle muligheder der findes , men mere kan gøres for at fremme dem og for at sikre , at seniorer føler sig trygge ved at bruge tilgængelige tjenester

Definition


Samfundet har ikke aftalt en præcis afgrænsning af ældre misbrug. Men , forskellige definitioner har en stor lighed. Generelt ældremishandling er når en person over en vis alder , er offeret eller økonomisk, psykisk eller fysisk misbrug . Vold i hjemmet , aktiv omsorgssvigt og passive vanrøgt også tælle som ældre misbrug. Familiemedlemmer , naboer eller nye nære venner hyppigst begår ældremishandling .

Udbredelsen


Forskere og sundhedspersonale har begge meldt om betydelige stigninger i ældre mishandling . Voksen Beskyttende Services , den største agentur for rapportering af misbrug , dokumenteret 253. 421 indberetninger om misbrug i 2008 for personer over 60 år . En anslået 84 procent af hændelser ikke anmeldes i henhold til den nationale Elder Abuse Forekomst Study . Ved at kombinere kendsgerninger , Senatet særlige udvalg for Aging anslås , at fem millioner seniorer kan opleve misbrug hvert år . Misbrug kan føre til tidlig død , knuste værdighed og en usikker økonomisk fremtid .

Årvågenhed


Socialrådgivere spiller en vigtig rolle i mange af de statslige og lokale programmer , der findes for at hjælpe seniorer-fra rådgivning , at støtte grupper , at rapportere hotlines , at senior samfund aktivitet grupper . Socialarbejdere hyppigt afdække tegn på misbrug, fordi de har særlig uddannelse i at diskutere følsomme emner , der beskæftiger sig med familie dynamik og fortaler for kunderne. Succes kan afhænge af specifikke detaljer som ordvalget , ifølge National Association of Social Workers . For eksempel tager socialrådgivere sørge for at bruge udtryk som " mishandlet "eller " mangel på respekt "i stedet for " misbruges . "Andre ansatte i sundhedssektoren , herunder hospitaler arbejdstagere , deltage socialarbejdere i misbrug opdagelse . De ser for humørsvingninger, uforklarlig skader og så vide , hvordan man spørger ligeud , ikke-dømmende spørgsmål .

Behandling


Selvrapporteret og sundhed facilitet rapporterede tilfælde af ældre misbrug er generelt vendt straks over til en socialrådgiver . Socialrådgiveren vil udføre en psykosocial vurdering , så umiddelbare private rådgivning , der kan ende med en henvisning til en læ , varmt linje eller relaterede ressource . Et stort mål af en socialarbejder , når at se en ny klient er at vurdere støtte netværk for at sikre, at klienten ikke gå hjem til en usikker miljø . En socialarbejder vil hjælpe en senior i at anmelde forbrydelsen , og vil yde løbende rådgivning eller en henvisning

Spørgsmål

Misbrug af ældre er stadig et problem af to grunde , i henhold til Mount Sinai School of Medicine . uddannelsesprogrammer for medicinsk arbejdstagere er generelt uformel og seniorer sandsynligvis til at lide misbrug er sandsynligvis også være isolerede, derfor ikke kan se som folk, der kan opdage et problem . Kom familiemedlemmer at forpligte sig til opfølgende pleje, tilbage telefonopkald fra agenturer såsom Voksen Beskyttelses Services og tillade inspektioner på stedet af deres hjem udgør en vedvarende problem . I nogle tilfælde er muligheder for dechargen stærkt begrænset på grund af de høje udgifter til plejehjem og en familie uvilje eller manglende evne til at give dem .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.