sundhedsmæssige betænkeligheder med calphalon kogegrej

Nogle typer af Calphalon kogegrej indeholder en non -stick kemisk belægning , der holder mad fra klistrer , og de fleste mennesker foretrækker non-stick pander . Belægningen indeholder kemikalier, der kan være skadelige for mennesker og tilføje varme kan få dem til at frigive mere luftbårne giftige dampe . Træffe de nødvendige forholdsregler , når du bruger alle ikke-stick køkkengrej for at undgå potentielle sundhedsrisici .

fødselsdefekter og kræft


Calphalon indeholder kemikalier , som kan forårsage fosterskader og kræft hos mennesker . I januar 2005 udgav Miljøstyrelsen en vurdering, som rapporterede perfluoroctansyre er en kemisk indeholdt i non-stick belægning af gryder og pander , der er forbundet med kræft og fosterskader hos dyr . Det er også i blodet på 95 procent af amerikanerne , og det er ikke kun tilstedeværelsen af PFOA i belægningen , der forårsager bekymring . Den kemiske udslip toksiner i luften under fremstillingsprocessen og skaber løbende sundhedsrisici .

risiko for mennesker og fugle


toksiner , der er indeholdt i Calphalon belægninger dræbe fugle og kan forårsage influenzalignende symptomer hos mennesker . Polytetrafluorethylen er et kemikalie, der hjælper med at skabe en vandafvisende overflade og gør non- stick belægninger glat og glat. PTFE er frigivet til luften som giftige dampe , når pander opvarmes til 500 grader F eller mere og skaber sundhedsrisici for mennesker og fugle .

Andre menneskelige risici


Når mennesker indtager fremmede partikler fra non-stick belægning , de kan forårsage sygdom eller værre , siden de kemikalier er mistænkt kræftfremkaldende . Den Calphalon non-stick belægning kan blive ridset og kompromitteret ved fortsat brug , og dette medfører pletter af skadelige metal , plast eller kemikalier til at blive blandet sammen med mad .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.