sygeforsikring for familier med lav indkomst i Virginia

Virginia giver sygesikring muligheder for familier med lav indkomst . Family Adgang til sygesikring Society er sponsoreret af Commonwealth of Virginia og er designet til at hjælpe med lav indkomst familier med børn få adgang til sundhedsydelser . Der er ingen tilmelding eller månedlige gebyrer for at deltage i FAMIS programmet , og nogle tjenester kræver kun en minimal co -pay eller er gratis.

sygesikring for børn


Virginia 's FAMIS program giver sygesikring for uforsikrede børn i familier , der ikke opfylder betingelserne for Medicaid og har ikke råd privat forsikring. Familier skal indkomst-berettiget til det program , der dækker medicinsk , vision og tandpleje for børn under 19 år . FAMIS dækker ydelser som f. eks læge og hospitalsbesøg , vaccinationer og recepter , tests , røntgen og nødhjælp . Der er gratis tjenester , såsom checkups , og andre tjenester kan kræve en co -pay typisk mellem $ 2 og $ 5 . Familier i Virginia kan ansøge om FAMIS programmet online , over telefonen , via mail eller fax .

Health Insurance til gravide kvinder


FAMIS Moms er et program designet til ikke-forsikrede gravide kvinder at få prænatal pleje . Betingelserne for at denne dækning omfatter at have din graviditet lægeligt bekræftet eller tilmelding senest 60 dage efter afslutningen af din graviditet . Derudover vil du nødt til at opfylde indkomst krav og ikke har adgang til statens sundhedsplan . Du vil få omfattende pleje under din graviditet samt pleje i de to måneder efter . Der er også et program for kvinder med høj risiko graviditeter og alle program tjenester er gratis. Dog er din baby ikke automatisk omfattet af FAMIS programmet . Du bliver nødt til at ansøge om dækning i løbet af måneden dit barn er født eller i løbet af tre måneder efter for at få fødslen udgifter dækkes.

Health Insurance for familier


Der er også en plan til rådighed for familier med lav indkomst i Virginia gennem FAMIS programmet . FAMIS Vælg tillader familier mulighed for at modtage sygeforsikring gennem arbejdsgiver-sponsorerede eller private sundheds- planer eller gennem FAMIS . For at kvalificere sig til FAMIS Vælg mindst ét barn i familien skal allerede være tilmeldt i FAMIS programmet . Denne plan kan give op til $ 100 per måned til dækning pr indskrevet barn til at betale familien sygesikringsbidrag . Afhængigt af omkostningerne , kan FAMIS Vælg betaling dækker de fleste eller alle af de månedlige sygesikringsbidrag for hele familier i Virginia .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.