virkninger af uforsikrede

De 2008 USA optælling viser, at mere end 46 millioner amerikanere er uforsikrede . Mere end 80 % af USA's uforsikrede befolkning er arbejderklassen , der ikke har råd til at købe forsikringer , men er ikke berettiget til offentlige programmer . Det uforsikrede befolkning i USA har en række virkninger på samfundet i almindelighed .

Uforsikrede Børn


Den samfundsmæssige virkninger af uforsikrede børn er vidtrækkende . Ifølge non-profit organisation Children 's Defense Fund , er der mere end otte millioner uforsikrede børn i USA i 2010 . Blandt andet er uforsikrede børn fire gange så stor sandsynlighed for at have tandproblemer som forsikret børn . I 2000 resulterede tandproblemer hos børn mangler 51 millioner timer i skolen . Denne uddannelsesmæssige skævhed virkninger for samfundet som uforsikret børn bliver voksne med mindre uddannelse , som står over for hård konkurrence på arbejdsmarkedet . Sort og Latino børn er mindre forsikrede end hvide børn ; dermed ikke sygesikring forværrer race ulighed , da det negativt påvirker kvaliteten af livet i børn .

Hjemløshed


Der er en direkte sammenhæng mellem hjemløse befolkninger i USA og sundhedsindustrien. Ifølge en rapport offentliggjort i 2009 af USA 's National Coalition for hjemløse , en mangel på sygeforsikring fører direkte til hjemløshed i mange situationer . Dem uden sundhedspleje er oftest lav indkomst. En stor skade eller sygdom i en familie uden ordentlig adgang til billig sundhedsydelser gennem forsikring kan føre direkte til konkurs på grund af sygehus regninger . Dette fører igen til hjemløshed . Hjemløshed er ofte forværres af sygdom og skade , som forhindrer hjemløse fra at gå tilbage til arbejdet , og er ubehandlet på grund af sagens omkostninger.

finansielle byrde


Den uforsikrede sted en stor finansiel byrde for sundheds industrien i USA Stater . Men statistikker viser, at den byrde , som sundhedsvæsenet industrien , som den forsikrede ville være større . I 2008, uforsikrede påløbne 35 milliarder dollars i ubetalte sundhedsvæsenet . Men beregninger viser , at dette var mindre end to procent af de samlede udgifter , som industrien i det pågældende år . I 2007 betalte uforsikrede 30 milliarder dollar af deres egne penge til sundhedsvæsenet . I mellemtiden , forsikrede patienter, som nægter at opfylde co-betalinger skyldes 75 procent af dårlige medicinske gæld .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.