betænkeligheder luftfriskere

Luftfriskere er populære , og rigelige i mange hjem . De fleste mennesker bruger dem til at dække ubehagelige lugte og erstatte dem med dejlig eller neutral lugt . Under de fleste forhold , er de sikre at bruge . Men " Science Daily (24. maj , 2006) " rapporterede , at indendørs brug af luftfriskere under visse betingelser , " udsender giftige stoffer på et niveau , der kan føre til sundhedsmæssige risici. "

Formaldehyd Eksponering


Samtidig brug af både en luftfriskere og en ozon skabe enhed kan føre til skadelige niveauer af formaldehyd eksponering . Disse kan være så høj som 25 procent mere end Californiens vejledende værdier . Hertil kommer , " Science Daily " rapporter om, at " formaldehyd er også frigjort fra andre kilder, såsom krydsfiner og pressede træprodukter , der findes i de fleste bygninger , og at enhver stigning i formaldehyd emissioner er uønskede . " Overeksponering skaber øjne , næse og hals. Hududslæt er også muligt .

Fragrance Følsomhed


Hvis du er følsomme over for duftstoffer , luftfriskere med dufte kan modregne en allergisk reaktion . Du kan opleve ubehag sundhedsmæssige problemer såsom åndedrætsbesvær . En duft i luften gør du føler som om du har en kold eller influenza . Symptomerne er bl. a. hovedpine , nasal irritation , nysen og andre allergiske reaktioner .

Air cirkulation


Hvis du spray en luftfrisker ind i et rum , der ikke har vinduer eller et system til at fremme passende luftskifte , den samme luft bliver cirkulerer rundt . Denne situation medfører, at forbindelser fra luftfriskere til at reagere med materialer , der allerede i luften , såsom ozon . De danner tilsammen aldehyder , ketenes , frie radikaler og andre biprodukter . Resultatet er slimhindeirritation.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.