funktioner naturligt østrogen

Østrogen er et hormon , der produceres naturligt i en sund og velfungerende krop . Selv om det er produceret af både mandlige og kvindelige organer , er det langt mere fremtrædende og produceret i større mængder i kvinders kroppe . Østrogen understøtter mange forskellige kropsfunktioner hos kvinder og er afgørende for reproduktiv sundhed .

kvindelige reproduktive system


Østrogen produceres i store mængder i kvindens krop , som æggestokkene og binyrerne samt fedtvæv . Der er tre hormoner, der generelt falder ind under kategorien " østrogen : " østron , estrodial og østriol . Østron og estrodial produceres i æggestokkene og direkte indflydelse kønsorganer hos præmenopausale kvinder . Østriol er produceret af moderkagen , når en kvinde er gravid . Østrogen er ansvarlig for ændringer i livmoderslimhinden i løbet af menstruationscyklus samt ændringer i brystvæv og bryst udvikling .

Vital Organ Sundhed


Udover at regulere og bistå i udviklingen af det kvindelige reproduktive system , østrogen har en betydelig indvirkning på andre vigtige kropsfunktioner . Østrogen cirkulerer gennem blod -systemet og rejser til østrogen -receptorer . Sund hjerne , lever og hjerte -funktion er alle påvirket af østrogen .

knogletæthed


Østrogen produktion i kroppen faktisk fremmer knogle sundhed . Østrogen , sammenholdt med calcium , arbejder i kroppen for at støtte knoglevækst og sundhed . Der er et direkte link til østrogen og knoglemasse tab , hvoraf de fleste opstår efter overgangsalderen , når kroppen ikke længere producerer den samme mængde østrogen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.