hvad gør høje sæt & høj reps gøre ?

Styrketræning opbygger muskelstyrke , størrelse og udholdenhed . Vægtløftning med høj reps og høj sæt , dog resulterer i forskellige gevinster fra løfte tungere vægte for færre reps og sæt

Definitioner


I vægttræning , er en rep en vægttræning bevægelse , såsom at skubbe en vægt på op og returnere den til sin oprindelige position . En række af reps gjort i træk er ét sæt.

Strength


Vægttræning med tungere vægte opnår maksimal styrke gevinst . Hvis mere end 1-5 reps kan udføres , vægten er for let at føre til en maksimal styrke gevinster . Så høj sæt og reps er ikke bedst for styrketræning .

Størrelse


Vægtløftning for størrelse kræver tunge vægte og flere gentagelser end løft af lutter styrke . Høje reps og høje sæt er stadig ikke hensigtsmæssigt for en væsentlig opbygge muskler størrelse .

Endurance


Muskel udholdenhed øges med gentagelser . Så høj sæt og reps resultere i flere muskler udholdenhed .

cirkulation

High reps og sæt vil ikke direkte fører til maksimal styrke gevinster eller muskel vækst, men de forbedrer cirkulation . Forbedret omløb betyder flere næringsstoffer kommer til musklerne . Fordi disse næringsstoffer er nødvendige for at øge styrke og størrelse , kan høje reps bidrage til muskel størrelse og styrke .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.