hvilke instrumenter gør gynækologer bruge?

Gynækologer ( eller Ob /Gyn ) er læger , der specialiserer sig i kvinders sundhed . De instrumenter , at disse læger bruger udvikle og ændre sig med nye teknologiske fremskridt. I mange tilfælde disse instrumenter er vokset mindre og mindre invasive . Dette forbedrer muligheden for gynækologer at se og diagnosticere en patient uden at skulle kirurgi .

Kameraer


Gynækologer bruge små , miniaturiserede kameraer til at hjælpe dem med at se inde i en patients krop . Disse kameraer svarer til dem, der anvendes af andre læger for mindre invasive kirurgiske teknikker . Disse kameraer indsætte gennem skeden , eller på andre tidspunkter , gennem små snit i maven til at visuelt vurdere indersiden af en kvindes krop . Disse kameraer plejede at være strengt til visning , hvad der sker inde i kroppen , men nu kan de være knyttet til andre instrumenter, gynækologer bruge til at hjælpe løse interne problemer.

Hysteroscopes


Hysteroscopes er instrumenter , der er beregnet til at se ind i en patientens livmoder . Disse instrumenter er århundreder gamle, men moderne anvendelsesområder er meget mindre end deres forgængere . Ifølge sciencedaily. com , rækkevidde disse værktøjer mellem 3 millimeter i de mindste former til 10 mm på deres største. De arbejder ved at trykke ind i skeden , passerer cervikalkanalen og ind i livmoderen . Hysteroscopes også hjælpe med at fjerne en kvindes livmoder , når orglet ophører med at fungere , kaldet en hysterektomi .

Resectoscope


En resectoscope 's oprindelige formål var at hjælpe mænd med forstørret prostata ved barbering lag ud af prostata for tumor fjernelse . I øjeblikket er denne samme instrument , med mindre ændringer , hjælper med vaginal behandlinger ved at trykke ind i skeden og livmoderen for at fjerne og barbere tumorer og andre kræft vækster . Da instrumentet er lille , er det ikke en smertefuld proces og kræver meget lidt ændring af patientens krop .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.