hvordan du fjerner metal splinter fra øjet

Når en metal splint kommer i et øje er det meget farligt . Fjernelse af splint straks er vigtig . Splinter i øjet kan forårsage skade på hornhinden eller kan helt ødelægge synet på det øje . I nogle tilfælde kan en metal splint i øjet resultere i tab af øjet og behovet for en protese . At få fjernet splinten er af afgørende betydning at forebygge yderligere skader :

1 .
Undgå at gnide i øjet, da dette kan resultere i at skubbe Splint dybere . Undgå at trykke på øjet , også , da dette kan skubbe en splint i øjet og resultere i punktering øjet .
2 .

Kig i spejlet for at finde en splint . Træk øjenlåg væk fra øjet og ser med det andet øje for at finde en splint . Metalsplinter skal være let ses på grund af farven .
3 .
Gå til lægen for eventuelle splinter , der har skåret , punkteret eller på anden måde er forårsaget smerte for øjet . Hvis den splint ser ud som det let kan fjernes , følge resten af trinene .
4 .
Vask hænder med sæbe og varmt vand .

5 .
Skyl øjet med almindeligt vand . Afhængig af dybden og størrelsen af Splinter , vil nogle let komme ud ved gennemskylning det ud . Må ikke skylles øjet , hvis den er blevet punkteret eller klippe , eller der er smerter .
6 .
Klem Splint mellem en tommel-og pegefinger , hvis det sidder fast i øjenlåget og træk det ud . Hvis en splint er gået ind i hornhinden , ikke røre det, eller det kan resultere i yderligere skader på øjet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.