hvordan man finder en massage terapeut i Seattle

Massage terapi handler ikke kun om at lindre nogle spændinger eller en lille smule af smerte fra kroppen . En besked terapeut kan hjælpe med at helbrede muskler efter at de har oplevet et traume , som en skade . At planlægge en aftale med en massør i Seattle-området , skal du først finde den rigtige massage terapeut til dit behov . For at gøre dette , skal du benytte ressourcer, liste certificerede , kvalificerede massører i dit område

American Massage Therapy Association


1 .
Besøg American Massage Therapy Association "Find en massør " Web -side.
2 .
Klik på " Hvordan har du hørt om den locator tjeneste " drop boks . Vælg en af mulighederne .

3 .
Vælg " Washington "i " stat /provins "-boksen . Indtast " Seattle " i " City "-boksen . Du kan også indtaste et postnummer , og vælg en afstand fra din postnummer ( inde i " Within " boks ), hvis du ønsker det . Begge er valgfrie .
4 .
Vælg en af de " Accepterer forsikring " optioner på siden. Vælg en af de " nærmere teknik " inde i boksen på siden , hvis du ønsker det.
5 .

Klik på " Søg ". En liste over massører vises . Klik på navnet på en terapeut til at finde kontaktoplysninger til massage terapeut .

Massageterapi Online Henvisning


1 .
Gå til Massageterapi Online Henvisning Service's website .
2 .

Klik på " Vælg en modalitet " drop box . Vælg en af de anførte specialiteter . Skriv et mile radius inde i " Within " boksen. Du har også mulighed for at skrive " Seattle "i " City " box og vælge " WA " i " State "-boksen .
3 .
Klik på " Send for indbringelsen. " En liste over massører vises . Kontaktoplysningerne for hver massage terapeut er placeret under den enkeltes navn .

Massage Registrer


1 .

Besøg Massage registret websiden .
2 .
Klik på " stat " drop down menu inde i " Find Massage Terapeuter i nærheden af dig "-boksen på siden . Vælg " Washington ".
3 .
Klik på " Søg Terapeuter ! " En alfabetisk liste over Washington massører vises . Placeringen af terapeuten er placeret til højre for terapeutens navn .
4 .
Klik på navnet på en terapeut med en placering af " Seattle , Washington . " Kontaktoplysningerne for at massage terapeut vises på næste side .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at bruge en licenseret terapeut . Licensen i staten Washington er for en massage praktiserende læge ( LMP ) .
 • Licenser er ikke påkrævet for massage fagfolk , der begrænser deres arbejde til zoneterapi , som er begrænset til at massere af hænder , fødder , og ydre ører .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.