hvordan man kan lære om kropsdele

Den menneskelige krop har været genstand for fascination i århundreder . DaVinci trak utallige billeder af den menneskelige form-fra hans berømte "Den Vitruvianske Mand " til detaljerede illustrationer af menneskelige hænder . Tidlig læger dissekeret kriminelle til at lære om organer , knogler og andre organer systemer , og moderne forskere studere anatomi ned til mindste celler . Der er mange måder at lære om kropsdele , fra spil til håndtering detaljerede modeller , hvilket gør at studere en sjov og spændende proces for både børn og voksne .
1 .
Spil . Der er mange sjove spil , der lærer alle om den menneskelige krop . Online gaming entusiaster kan more sig ved Anatomi Arcade , der har spil kategoriseret som organsystem , ligesom krydsord at undervise om muskler og ord søger efter knogle navne . Brætspil fans kan crowd omkring nogle Body , som har fem forskellige anatomi spil skal spilles med en bestyrelse og et sæt kort . I en runde af Doctor 's Orders , så prøv spillere til korrekt matche kropsdel tokens på et diagram , og Byg Nogen funktioner udfordrende anatomi spørgsmål .
2 .
Anatomi malebøger er en sjov og kreativ måde at lære om kropsdele . Der er mange forskellige bøger i offentliggørelsen, og The Anatomy Coloring Book af Wynn Kapit har været i offentliggørelsen for over 23 år og er nu i sin tredje udgave . Bogen indeholder farve sider for begge køn og er fyldt med information om de mange dele af det menneskelige legeme , deres funktion og formål .

3 .
Se en film . Der er mange forskellige uddannelses film om det menneskelige legeme og dets dele til folk i alle aldre , lige fra simple tegnefilm for børn til komplekse , detaljerede dokumentarfilm for en voksen målgruppe . National Geographic 's " Inside the Living Body " detaljer mennesker fra undfangelse til alderdom , fremhæver den måde, hvorpå kropsdele vokse og udvikle sig samt deres grundlæggende funktion . Børn vil nyde at lære ved at se " Human Body ", som har tegneseriefigurer fortællemæssige om anatomi og fysiologi på en simpel plan .
4 .
Undersøgelse en model . Anatomi modeller bruges ofte i klasseværelser til at undervise om kropsdele og rimeligt prissat versioner er tilgængelige for hjemmet og personlig undersøgelse , som godt. Med en anatomi -model , kan eleverne se gengivelser af forskellige kropsdele og organer til at få en id¨¦ om udseende og plads i kroppen , udforske mennesker indefra og ud i en uddannelsesmæssig, hands -on måde . Hele kroppen modeller er til rådighed, som er en del-specifikke udgaver , som model knæ og torsoer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.