hvordan man kan undgå fejl i medicinsk fakturering

Lægeydelser kan være meget dyrt , og mange mennesker kan have til at gå ind i gæld, mens afbetale deres lægeregninger . Fordi lægelige ydelser er så dyrt , det er meget vigtigt at sikre, at der ikke er fejl i den endelige regning , der er leveret til patienten . For at undgå fejl , kvalificerede fagfolk skal forberede de regninger , og det arbejde skal være afsluttet omhyggeligt og præcist . Hvis patienten undlader at opdage fejlen , kunne det koste hundredvis eller endda tusindvis af ekstra kroner , og det er en fejltagelse , at der ikke sundhedsperson ønsker at gøre .
1 .
Dobbelt-tjek den liggetid for patienten før fakturering . Vær sikker på at du fik den dag for optagelse og dagen af decharge til højre .
2 .
Sørg for at du ikke opkræve patienten for den forkerte type værelse . Private værelser er ofte dyrere , men mange mennesker har ikke råd til at betale for dem .

3 .
Tal med patientens læge og sygeplejersker for at sikre, at du fik alle de medikamenter og procedurer højre . At patienten måske ikke ved præcis, hvad der var indgivet , eller hvilke procedurer blev gjort , men lægen og sygeplejersker vil . Dobbelt -tjek navne på medikamenter og sørg procedurer var ikke aflyst .
4 .
Snak med narkoselægen , hvis patienten brugt nogen tid på operationsstuen . De anesthesiologist vil have dokumenteret denne gang , og du kan sikre, at patienten kun betale for den mængde tid .
5 .

Type omhyggeligt . De fleste hospitaler komplet medicinsk fakturering via computer -programmer , og en forkert afkrydsning kan forårsage en alvorlig fejl i en patients lovforslag .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.